szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A 30 ezer könyv előállítása darabonként körülbelül 700 forintba került, ehhez jön még 24 millió forint postai költség és a miniszterelnöki üdvözlőkártya előállítási költsége, ami 6 millió forintot tett ki.

A Miniszterelnökség a legjobb tanulmányi eredményt elérő diákokat kívánta megajándékozni, és közel 30 ezer példányt rendelt az István király és műve című könyvből – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Az Átlátszó Oktatás híre alapján a hvg.hu korábban arról írt, hogy a miniszterelnök egy könyvet – Györffy György Széchenyi-díjas történész István király és műve című munkáját – küldött valószínűleg minden érettségizőnek.

Havasi Bertalan közölte, hogy a könyvek előállítása darabonként körülbelül 700 forintba került, ehhez jön még 24 millió forint postai költség és a miniszterelnöki üdvözlőkártya előállítási költsége, ami 6 millió forintot tett ki.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!