szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kiraboltak egy szekszárdi gyógyszertárat kedden kora este. A rendőrség most azt kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a városi kapitányságon.

Kirabolták a szekszárdi Hunyadi utcai patikát kedden 17 óra 45 perc körül - közölte a Tolna megyei rendőrség. Egy, a gyógyszertárba belépő férfi késsel a kezében pénzt követelt az alkalmazottaktól, akik átadták neki a bevételt. A férfi ezután elmenekült a helyszínről.

Az elkövető 20-30 év körüli, vékony testalkatú, hozzávetőleg 180 centiméter magas, sötét, overál jellegű ruhát, fekete maszkot és fekete kesztyűt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a helyszínen vagy annak környékén az adott időben valami gyanúsat észlelt, illetve a bűncselekménnyel összefüggésben bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a szekszárdi kapitányságon, illetve hívja a 74/501-100-as telefon 3621-es mellékét, vagy a 107-es, 112-es segélyhívót.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Világháborús bomba miatt zárják le a Kerepesi utat

Világháborús bomba miatt zárják le a Kerepesi utat

Szerbiában kitűzőkkel igyekeznek népszerűsíteni a Covid-oltást

Szerbiában kitűzőkkel igyekeznek népszerűsíteni a Covid-oltást

Michelle Obama szettjével nehéz volt versenyezni az elnöki beiktatáson

Michelle Obama szettjével nehéz volt versenyezni az elnöki beiktatáson