szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nevelőapja egyedül vigyázott arra a kétéves kislányra, aki bántalmazásra utaló sérüléseibe péntek éjjel halt bele a Heim Pál Kórházban. A férfi azt állítja, a kislány csak leesett a konyhaasztalról.

Szerda este vitték be a mentők Tápiószeléről azt a kétéves kislányt, aki pénteken éjjel végül belehalt a sérüléseibe. Bár a kislány sérülései arra utalnak, hogy családon belüli bántalmazás áldozata lett, egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt vele.

A Blikk úgy tudja, a kislány édesanyja korábban elvált két kislánya apjától, a tápiószelei házban együtt nevelték új élettársával két korábbi és egy közös gyermeküket is. A lap azt írja, a tragédia idején a nevelőapa volt egyedül a házban, aki azt állította, hogy édesgyermekével a szobában volt, amikor egy csattanást hallott. Állítása szerint a kétéves kislány a konyhaasztalról esett a fejére, ez okozta a végül halálos sérüléseket.

A gyermek a Vasárnapi Blikk információi szerint viszont alultáplált volt, és korábbi sérülések, verésnyomok is látszottak testén. Egy szomszéd elmondása szerint az első házasságából született gyermekeivel az anya nem nagyon törődött, apjuk pedig azt állította, hogy neki kell ételt vinnie a gyerekeknek, különben nem esznek rendesen.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz halált okozó súlyos testi sértés miatt. Egyelőre az igazságügyi orvos szakértői véleményre várnak, az ügyben még senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként. A rendőrség a helyi családsegítőt és a gyámhivatal illetékesét is kihallgatja, a Blikk azonban úgy tudja, a szakemberek látogatták a családot és semmi nem tűnt fel nekik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem akarnék meghalni még - Megrázó riportban mutatják be a dunaszerdahelyi kórházat

Nem akarnék meghalni még - Megrázó riportban mutatják be a dunaszerdahelyi kórházat

Jön az új Windows-csomag

Jön az új Windows-csomag

Az utolsó elem is a helyére került a déli összekötő vasúti Duna-hídon

Az utolsó elem is a helyére került a déli összekötő vasúti Duna-hídon