szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

"Csak magyar állampolgár vagyok, csak magyar útlevelem van" - jelentette ki az MSZP elnöke, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje csütörtökön.

Nincs külföldi útlevele Mesterházy Attilának, az MSZP elnökének - derült ki azon a sajtótájékoztatón, amelyet Mesterházy az Együtt-PM szövetség vezetőjével, Bajnai Gordonnal közösen tartott Debrecenben.

Az MSZP elnöke azt mondta, várják a Fidesz válaszát arra a kezdeményezésükre, hogy minden országgyűlési képviselő hozza nyilvánosságra, van-e kettős állampolgársága.

Arra a kérdésre, ha a Fidesz nem válaszol, a szocialisták egyoldalúan nyilvánosságra hozzák-e ezt, Mesterházy Attila azt mondta, igen, miért ne? Megjegyezte ugyanakkor, hogy a kettős állampolgárság önmagában nem jelent problémát.

Bajnai Gordon szerint az a döntés, hogy Magyarország csökkentse a függetlenségét az orosz gáztól, az előző, általa vezetett kormány alatt született. Az Orbán-kormány ezzel szemben növeli a kiszolgáltatottságot és a függőséget - mondta a paksi szerződésre utalva az ellenzéki politikus.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Letartóztatták a nőt, aki ellopta Nancy Pelosi laptopját

Letartóztatták a nőt, aki ellopta Nancy Pelosi laptopját

Schobert Norbert rácsodálkozott a kommentelők gonoszságára

Schobert Norbert rácsodálkozott a kommentelők gonoszságára

Volt egy kis csavar Jennifer Lopez fellépésében az elnöki beiktatáson

Volt egy kis csavar Jennifer Lopez fellépésében az elnöki beiktatáson