szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Orbán család magánéletébe avatta be olvasóit választás előtt 10 nappal megjelent számában a Story magazin. A miniszterelnökről kiderül, hogy valójában konfliktuskerülő, a lányoknak többet megenged, mint az anyjuk, de azért azt nem hagyja, hogy a felesége legyőzze egy versenyben. És tényleg fociőrült, ha valakinek ezzel kapcsolatban még lett volna kétsége.

Odahaza konflktuskerülő ember Orbán Viktor, legalábbis felesége szerint. A miniszterelnök többet megenged négy lányának, mint anyjuk, mondván: "jaj, hát mi is voltunk gyerekek! Inkább örüljünk, hogy egészségesek és szépek!" Mindez a Story magazin csütörtöki számából derült ki, ahol 4 oldalon foglalkoznak az Orbán család magánéletével. Az összeállításból valamiért kimarad Gáspár, csak a négy lány és szüleik szerepelnek.

Bármennyire kenyérre kenhető is otthon Orbán, azért van néhány szabály, amit be kell tartani, például nem szabad zavarni ulti közben, és semmit sem szabad kérni tőle, amíg éhes.

©

Orbán maga választja ki nyakkendőit, öltönyeit, nem felesége öltözteti. Abba sincs beleszólása, hogy Viktor mindenhová magával cipeli a 8 évvvel ezelőtti foci-vb-n vásárolt hátizsákot. Anikó asszony a politikába nem folyik bele, és értékeli, hogy férje is leteszi problémáit a küszöbön. A családban komolyan veszik, hogy Orbán Viktor a családfő, de nem zavarják apró-cseprő gondokkal, csak komolyabb kérdésekben kérik ki a véleményét.

Ahogy az már korábbi cikkekből is kiderült, imádja Rejtő Jenő világát, feleségével gyakran idézetekben beszélnek, valóságos rejtői kódnyelvet dolgoztak ki, amit most már gyerekeik is értenek.

Tényleg fociőrült

Orbán Viktort állítólag azzal lehet kiugrasztani az ágyból, ha az ember friss Nemzeti Sportot ígér neki. Minden reggel át kell olvasnia a sportlapot, megesett, hogy Anikó asszony ki is vasalta neki. Nemigen szabad hozzászólni, ha kikap a csapata, vagy például 8-1-re verik a magyar válogatottat, mint nem régen a hollandok a vb-selejtezőn. Nagyon nagy volt akkor a szomorúság – idézi fel a Lévai Anikó.

©

Érdekes képessége a kormányfőnek, hogy minden nyelven képes értelmezni a focitémájú híreket, még a futballal kapcsolatos kínai és japán jeleket is ismeri.

Orbán Viktor még a feleségének sem hagyja, hogy legyőzze. Ha együtt futnak, Viktor végig úgy tesz, mintha megfulladna, aztán a végén sprintelni kezd, és lehagyja Lévai Anikót. A miniszterelnök már felnőtt fejjel tanult meg síelni, és amikor egy síversenyen felesége futott be elsőnek, és ő csak második lett, mire az eredményhirdetés követekezett, elintézte, hogy külön férfi és női kategória legyen.

Orbán és a kütyük

Lányainak köszönheti Orbán, hogy ma már tudja használni az iPadet és az okostelefonokat – olvasható a cikkben. Persze azokat is csak arra használja, hogy megnézze a legképtelenebb meccsek eredményeit. Nemrég azonban rácsodálkozott egy elektromos hajsimítóra, mert eddig csak a hajsütővasat ismerte.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hadházy: Szijjártót kétszer is hazavitte a rendőrségi helikopter Dunakeszire

Hadházy: Szijjártót kétszer is hazavitte a rendőrségi helikopter Dunakeszire

A magyarok közel felét anyagilag hátrányosan érintette a járvány

A magyarok közel felét anyagilag hátrányosan érintette a járvány

Fizeti szurkolói koronavírustesztjét a DAC a vasárnapi örökrangadó előtt

Fizeti szurkolói koronavírustesztjét a DAC a vasárnapi örökrangadó előtt