szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A gyömrői Gyenes Levente adjon magyarázatot szexfotóira, vagy pedig távozzon a közéletből – követeli a Fidesz és egy helyi szervezet. Ha nem tesz semmit, bizalmi szavazást indítanak ellene.

A Gyömrői Társaskör, a Fidesz és a KDNP felszólítja Gyenes Leventét, Gyömrő polgármesterét, hogy tisztázza magát a sajtóban megjelent vádak alól, vagy azonnal távozzon a közéletből – írták közleményben az előbbiek.

Amennyiben ezt nem teszi meg, felkérjük a város alpolgármesterét, Hodruszky Lajost, hogy kezdeményezzen rendkívüli testületi ülést és bizalmi szavazást Gyenes Levente polgármesterrel szemben. Amennyiben a testület megvonja a bizalmat a polgármestertől, októberig ügyvezetői jelleggel Hodruszky Lajos lássa el a városvezetői feladatokat – írták.

Egy város első számú vezetője soha nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy magánélete, életvitele szégyent hozzon az általa vezetett településre, ami Gyömrő esetében közel 17 ezer embert jelent. Értékítéletünk nagyon súlyos fogyatékosságáról tanúskodna, ha elfogadhatónak tartanánk azt, hogy dr.(?) Gyenes Levente fehér port szippant meztelen nők testéről – fogalmaztak a közleményben.

A Blikk több részletben tett közzé képeket Gyenes Levente gyömrői polgármester szexpartijairól. A képeken a településvezető két nővel látható, egyikük az ágyhoz kötözve, bekötött szemmel fekszik. Az édeshármas során Gyenes a lap szerint egy banánt és egy vodkásüveget is használt szexuális segédeszközként. A pénteken közzétett képek tanúsága szerint az öt évvel ezelőtti partikon fehér por is előkerült, az anyagot a polgármester egyik alkalommal az éjjeliszekrényről szívja fel, másszor pedig meztelen partnere szeméremdombjáról. Gyenes akkor a fehér poros képekkel kapcsolatban tagadta, hogy bármikor is élt volna droggal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhunyt Móricz Imre, Móricz Zsigmond fia

Elhunyt Móricz Imre, Móricz Zsigmond fia

Az utazás már sohasem lesz a régi az Airbnb vezetője szerint

Az utazás már sohasem lesz a régi az Airbnb vezetője szerint

ENSZ: A sokszorosát kellene arra költenünk, hogy ellenállóbbak legyünk az időjárási szélsőségekkel szemben

ENSZ: A sokszorosát kellene arra költenünk, hogy ellenállóbbak legyünk az időjárási szélsőségekkel szemben