szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A kormányfő magára vállalta a NAV-ot érintő korrupciós ügy összes felelősségét azzal, hogy továbbra is hivatalában tartja Vida Ildikó elnököt és vezetőtársait, illetve megakadályozza a velük kapcsolatos hatósági vizsgálatot – állítja közleményében az ellenzéki párt.

A NAV vezetőinek korrupciós ügyében mostantól a miniszterelnököt is terhelik a politikai és büntetőjogi következmények – olvasható a Magyar Szocialista Párt MTI-hez eljutatott közleményében.

Az igazság kiderítését nem akadályozhatja meg semmilyen kormányzati ellenállás. Magyarország polgárai tudni akarják, miért hazudta nekik a kormány azt, hogy nem ismeri a kitiltottak körét. A magyar emberek joggal várnak választ arra, hogy milyen korrupciós ügyekben érintettek a NAV vezetői. Mely kormányzati személyekkel működtek együtt? Hová folytak be a pénzek? A Fidesz pártkasszájába? A CÖF-höz? Van-e köze a korrupciós ügyeknek fideszes politikusok luxusvilláihoz? Kaptak-e a NAV vezetői bármilyen feladatot, illetve utasítást a feltárt ügyekkel kapcsolatban Orbán Viktor miniszterelnöktől?

A Fidesz-KDNP hazugságkoalíciója nem titkolózhat és nem hazudozhat tovább! Az emberek világos válaszokat várnak Orbán Viktortól – zárul az MSZP közleménye.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusos a polgármester, bezár a balassagyarmati városháza

Koronavírusos a polgármester, bezár a balassagyarmati városháza

Szkafanderes tudósok szippantották ki az első ismert amerikai lódarázsfészket - fotók

Szkafanderes tudósok szippantották ki az első ismert amerikai lódarázsfészket - fotók

Koronavírusos a lengyel elnök

Koronavírusos a lengyel elnök