szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Múlt szerda óta keresik a 34 éves Bodóczky Balázst, akit utoljára a XVII. kerületben láttak. Az erősen kopaszodó férfi családja szerint életveszélyben is lehet.

©

Egy 34 éves férfit keres a rendőrség és családja. Bodóczky Balázs október 14-én tűnt el a XVII. kerületből. Az eltűnt embereket összegyűjtő Facebook-oldalon szereplő leírás szerint elképzelhető, hogy külföldre ment, de családja szerint már mindenképp szólt volna. Telefonja múlt csütörtökön bekapcsolt állapotban volt, de nem vette fel senkinek, péntek reggel óta pedig ki van kapcsolva.

A férfi 175 cm, súlya 80 kg. Erősen kopaszodó. Sötét melegitő nadrágot és sötét pulóvert viselt. Eltűnését a rendőrségen bejelentették.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107 vagy 112 számon, vagy tácsázza az ingyenesen hivható telefontanú számát: 06-80-555-111.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!