Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, nem megfelelő ruházatban kell szolgálatot teljesítenie a déli határ mentén dolgozó rendőröknek, ugyanis a határvadászok arra panaszkodnak, hogy átfagynak a szolgálat alatt. Civileknek kell besegítenie, mert a rendőrség nem ad pokrócokat és megfelelő élelmiszert.

A Zsaruellátó nevű Facebook-oldal gyűjtést szervez a déli határ mentén szolgáló rendőröknek, mivel a határvadászok nem kapnak megfelelő ellátást.

A civil szerveződés vitaminokat, megfázás elleni gyógyszereket, élelmiszert, kávét, cukrot, sebtapaszt, kézfertőtlenítőt gyűjt az egyébként állami pénzből állami szolgálatot teljesítő határvadászoknak.

A felhívásban thermoruhákat és pokrócokat is várnak az adakozóktól, egy határon szolgáló rendőrnek a Facebook-oldalon megosztott levele szerint ugyanis "a rendőrség nem tud pokrócokat biztosítani", tüzet rakni pedig nem lehet a posztoló rendőröknek a 12-16 órás szolgálatban.

Határvadászokat egyébként továbbra is aktívan toboroznak országszerte.

Gyűlnek rendesen az új határvadászok

Országosan 321 pályázat érkezett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) határvadász képzésére péntek estig a szeptember elsejei meghirdetés óta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kikerült a nyilvános netre az űrlap, amin a hatóságok kikérhetik az Amazon-ügyfelek adatait

Kikerült a nyilvános netre az űrlap, amin a hatóságok kikérhetik az Amazon-ügyfelek adatait

Orbán Viktor szerencsejátékot reklámozott a Facebookon

Orbán Viktor szerencsejátékot reklámozott a Facebookon

David Attenborough karanténprogramját mi is megirigyelhetjük

David Attenborough karanténprogramját mi is megirigyelhetjük