szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A párt honlapja október 2. óta használhatatlan, mint egy törött propellerű helikopter. Az érdeklődőket a Facebook-oldalra irányítják át, azon a terepen a Kétfarkú Kutyapárt most már egyre inkább elhúz kormánypárttól.

Október 2-án bedőlt a Fidesz honlapja, majd az oldalra irányuló keresést a párt átirányította a Facebook-oldalra. Ekkor még nem tudta senki, hogy hackertámadás vagy egyszerű technikai malőr okozta a problémát.

Igazából ma sem tud senki semmit. A honlapra érkezők lassan 10 napja a Facebookon találják magukat. Kérdeztük a Fideszt, hogy mi a baj, mikor lesz újra fidesz.hu, de eddig nem kaptunk választ.

Rögtön megindult persze a spekuláció: mivel mindenki megírta október 3-án, hogy a Magyar Kétfarkú Kutyapárt Facebook-oldalát többen lájkolják, mint a Fideszét. "A különbség pár száz lájk", írtuk;

204 827 - 204 365-ra vezetett

akkor a kétfarkú. Elképzelhető, hogy a Fidesz vissza akart vágni, és ezért az átirányítással próbált még felszedni pár ezer lájkot?

A párt erre a felvetésre sem válaszolt még, mindenesetre ez a vélt stratégia nem tűnik nyerőnek: míg a Fidesz 204 637-re növelte lájkjai számát, ami kilenc nap alatt kevesebb, mint 300 új lájk, addig a Kétfarkú 212 891-nél tart jelenleg, 8000-es lájközönt söpört be. Minden egyes új Fidesz-lájkolóra 26 új kutyapártlájkoló jutott tehát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az egész országra zivatarveszély miatt

Elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az egész országra zivatarveszély miatt

"Én mennék, de anyukám nem enged" – gyerekek vallanak az iskolanyitásról

"Én mennék, de anyukám nem enged" – gyerekek vallanak az iskolanyitásról

Itt követheti élőben az Apple holnapi bejelentését

Itt követheti élőben az Apple holnapi bejelentését