szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

A törvény teljes szigorával a leliberálisköcsögözött jobbikossal szemben.

"Orbán Viktor miniszterelnök utasította a belügyminisztert, hogy a jobbikos Zagyva György Gyula gyalázatos antiszemita fenyegetőzése kapcsán a törvény teljes szigorával lépjen fel" - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke szombaton. Hangsúlyozta, Orbán Viktor több alkalommal is kifejtette, hogy Magyarországon az antiszemitizmussal szemben zéró tolerancia van.

A kormánypárti Origo hírportál tegnapi beszámolója szerint Zagyva többek között a "kinyírunk téged is, a feleségedet és a kislányodat is!" szöveggel fenyegette meg Varga-Bíró Tamás zenészt és jobboldali bloggert - pechjére egy olyan pillanatban, amikor azt egy rendőr is hallotta. (Varga-Bíró ugyanis éppen a rendőrségen volt, hogy Zagyva előző telefonos fenyegtőzése miatt feljelentést tegyen.)

©

A fenyegetés válasz volt arra, hogy a Zagyva által lebüdöszsidózott Varga-Bíró leliberálisköcsögözte Zagyvát, amiért a CEU-tüntetéseken ismertté vált Gulyás Márton "liberális kampányfilmjében" fő is eltűnt azok között, akik új választási rendszert követelnek Magyarországon.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
1,8 milliárdot ad a kormány a japán TDK szombathelyi fejlesztésére

1,8 milliárdot ad a kormány a japán TDK szombathelyi fejlesztésére

"Ez több mint digitális szakadék, ez már inkább digitális kanyon"

"Ez több mint digitális szakadék, ez már inkább digitális kanyon"

Meghalt a sportoló, akihez sámlira kellett állnia Vitray Tamásnak

Meghalt a sportoló, akihez sámlira kellett állnia Vitray Tamásnak