szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Így néz ki ma a Bibó kollégium a budapesti Ménesi úton. Elvileg az úszó vb-re kellett volna felújítani a Fidesz megalakításáról híres épületet.

A vizes vb-re kellett volna elkészülnie, a módosított határidő pedig, ahogy a papírlapon látszik augusztus volt. Szeptember 2-án sincs kész, enyhén szólva.

©

A Fidesz bölcsőjének számító kollégium komplex felújítását – többek között a meglévő épület átalakítását és energetikai korszerűsítését, bővítését és a környezet rendezését – eredetileg május végéig kellett volna befejeznie a kivitelező Penta Industrynak.

Az úszó vb több helyszíne komoly csúszással készült el. De a Bibó kollégium mindenen túltesz. Talán elkészül az Orbán által kívánatosnak tartott 2023-as atlétikai világbajnokságra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!