szerző:
hvg.hu

Este cáfolta az iskolafenntartó, hogy egy ceglédi iskolában nincs matek- és angoltanár.

Az ATV úgy tudja, az egyik ceglédi középiskolában idén még nem volt matek- és angolóra, mert nincs tanár. Az érintett iskola és a tankerület nem volt hajlandó nyilatkozni, de nem cáfolták a hírt. A tévé reggeli műsorában Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke azt mondta, ő is hallott erről az esetről, ami nem egyedi. Azt mondta, van egy olyan Nógrád megyei iskola, ahonnan hat hét alatt négy informatikatanár is távozott, mert közalkalmazottakként még a pedagógusfizetésnél is kevesebbet kapnak.

A Klebelsberg Központ este kiadott egy közleményt, amely szerint nincs ellátatlan óra a Ceglédi Tankerületi Központhoz tartozó középiskolában, minden tárgyat szaktanár tart.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!