szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Kósa Lajos kisebb viharba keveredett kedden, de Lakner Zoltán politikai tanácsadó, a 168 Óra főszerkesztő-helyettese segít az ügyben kiigazodni. Azt írja Facebook-oldalán:

"Tehát akkor van ez a titokzatos hölgy, akit Kósa Lajos délelőtt még nem ismert, csak az ügyvédjét távolról, viszont a hölgy délutánra egy csengeri háztartásbeli szocialistává változott.

Az ügy kamu, bár a dokumentum valódi, és Kósa történetesen pont járt is az ominózus közjegyzői irodában.

De hogy ebben az ügyben vagy másban, arra nem emlékszik, mert nem tudja miről van szó, bár azt kapásból megmondta, hogy 2012-ben keresték meg először. Mindegy, tizenkettő egy tucat, melyikünk akadna fenn 4 milliárd eurón, amit persze Kósa a közjó érdekében használt volna fel. Mármint ha lett volna ilyen pénz, mert úgy 4-5 évvel később rájött, hogy amire nem emlékszik, az valószínűleg szélhámosság,

ekkor azonban nem a hatóságokhoz fordult, hanem lezárta magában az ügyet.

Most sztoikus nyugalommal várja az újabb dokumentumokat, mert hiszen választási kampány van, amikor sajnos gyakori a lejáratás, legalább annyira, mint a szélhámos szocialista örökösnők a közjegyzőnél."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!