szerző:
hvg.hu

A First Lady visszatérhet a Fehér Házba.

A hét elején írtuk meg, hogy veseműtéten esett át Melania Trump, az akkori közlemény szerint a First Lady "embolizációs eljáráson" esett át, hogy ezzel gyógyítsanak egy jóindulatú veseelváltozást. Az embolizáció egy minimális sebészi beavatkozással járó eljárás, amelynek során ereket zárnak el, hogy így akadályozzák meg a véráramlást például jóindulatú daganatok csökkentéséért.

A Fehér Ház közleménye szerint a Melania Trumpon elvégzett beavatkozás sikeres volt és nem merült fel komplikáció, de a Walter Reed katonai kórházban kellett maradnia, ott, ahol megműtötték – egészen mostanáig.

A Reuters ugyanis azt írja, a 48 éves First Lady végre visszatérhet a Fehér Házba. Szóvivője azt mondta, rengeteg levelet kaptak, amiben aggódásukat fejezték ki a levélírók Melania Trump iránt, de az elnök felesége jól van.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!