szerző:
HVG

Portréinterjút adott a HVG hetilapnak Dúró Dóra exjobbikos képviselő. Férje, Novák Előd korábban azt mondta, azért nem fogan meg a negyedik gyerekük, mert feleségét nagyon felzaklatta a Jobbikban zajló vita.

Dúró a HVG kérdésére nem tudott jó hírrel szolgálni, de nem adják fel, próbálkoznak a negyedik gyermekkel. „Mindketten nagy családot terveztünk, de a mostani, stresszes élethelyzetünk valóban nem kedvez a negyediknek” – mondta Dúró.

Eddig gyermekeinknek is ősmagyar neveket adtak (Hunóra Kincső, Bottyán János, Nimród Nándor), ha lesz negyedik, neki is. Azért, mondta, hogy különlegesnek érezzék magukat a gyerkőcök, és identitásuk része legyen a nemzethez tartozás.

A beszélgetésben szóba kerül Novák Előd is, aki már ötezerszer pelenkázott, és tartalékos honvédként havi nettó 400 ezer forintot kap a határszolgálatért. A családról az is kiderül, soha nem láttak még Alföldi Róbert-rendezést, azzal pedig nem tudna mit kezdeni Dúró, ha egyszer egyik gyermeke azzal állna elő, hogy meleg.

További részletek a csütörtökön megjelenő HVG hetilap Portréjában.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!