szerző:
hvg.hu

A vizes vb-re épült uszoda a kánikula miatt meghosszabbítja nyitvatartását.

Néhány héttel ezelőtt írtunk arról, hogy hosszú idő és sok ígérgetés után végre megnyitották a Duna Arénát a nagyközönség előtt. Az örömbe azonban üröm is vegyült: a köznép ugyanis minden nap csak 11 és 14 óra között használhatja a vizes vb-re 46 milliárd forintért készült létesítményt.

Most a Duna Aréna sajtóosztálya hírlevelet küldött, amelyben szerepel egy olyan kitétel is, aminek sokan megörülhetnek.

Jó hír a nagyközönségnek: két órával többet lehet úszni a Duna Arénában!”

– írják. Így napi 3 helyett már napi 5 órában használhatják civilek az uszodát. A bővítést az „úszni vágyók növekvő igényével” és a kánikulával indokolják. A változtatás után az úszómedencét hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet használni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Dercsényi Dávid Itthon

A nagy kékség – irritálja a Duna Aréna díszkivilágítása a közelben élőket

Nem volt elég, hogy szőnyegbombázáshoz hasonló végeredménnyel kivágták a fákat a Dagálynál és az ígért látványtervekhez képest egy kelet-ukrán szerelőcsarnok épült fel Duna Aréna néven sokmilliárdból, a pénznyelő vizes vb után a komplexum mellett élő embereket a kék díszkivilágítás sokkolja. Hiába panaszkodnak, az üzemeltető Bp2017 Kft. hallgat, nem ereszkedik le hozzájuk.