szerző:
hvg.hu

Újra listázta az újfasizmus feltörekvő urait.

„Anya, bízhatok a kormányban? Kurvára nem!” – üzent május elején Roger Waters budapesti koncertjéről. Minden idők egyik legnépszerűbb dalszerzője világkörüli turnén van, a 74 éves rockikon legutóbb Szentpéterváron lépett fel és újra üzent.

Christo Gozev tweetjéből kiderül, hogy a neofasizmus újra terjedőben a világban, első helyen Amerika és Donald Trump szerepelt a kivetítőn, majd sorra a többiek, Orbán és Magyarország, Le Pen és Franciaország, Kurz és Ausztria, Farage és az Egyesült Királyság, Kaczynski és Lengyelország, végül Putyin és Oroszország – ő kérdőjellel.

 

Roger Waters a saját Facebook-oldalán is megemlékezett a szentpétervári koncertről, mindenkinek köszönetet mondott.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!