szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 82 éves asszony egy ismerős elmondása szerint attól félt, nem tud vigyázni a gyerekre, aki pénteken kizuhant az ablakból.

Pénteken zuhant ki Kőszegen egy négyéves kislány a második emeletről, miután a 82 éves nagymamája egyedül hagyta a lakásban. A gyerek szerencsére nem a betonra esett, így túlélte a zuhanást. Jelenleg a győri kórházban ápolják, állapota stabil.

A kislány nagymamája a kutyát sétáltatta, ezért hagyta egyedül a gyereket. Egy szemtanú szombaton az RTL Klubnak arról beszélt, a nagymama nem akarta elhinni, hogy az ő unokája kiesett az ablakon, azt mondogatta, biztos csak elesett és föl akarta vinni a lakásba. Mikor kiderült, mekkora a baj, ő is rosszul lett és kórházba kellett vinni.

Az RTL Klub Híradója most a család egyik közeli ismerősével is beszélt, aki úgy tudja, a 82 éves nő többször kérte fiát, ne bízza rá az unokát, mert már idős, hogy rá vigyázzon. Elmondások szerint az apa a nagymama ajtaja elé állította a kislányt, hogy sírjon, amíg be nem engedik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusos lett az Atlético Madrid két tagja

Koronavírusos lett az Atlético Madrid két tagja

A NASA űrből készített felvétele mutatja igazán, mekkora pusztításon van túl Bejrút

A NASA űrből készített felvétele mutatja igazán, mekkora pusztításon van túl Bejrút

A ma születésnapos Antonio Banderas bejelentette, hogy koronavírusos

A ma születésnapos Antonio Banderas bejelentette, hogy koronavírusos