szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem sokkal azután startol el a tájékoztató, hogy az ellenzék megjelentette az oltásra biztató videóját.

Az április elején elindított online kampány után a Fidesz telefonon is próbálja meggyőzi az embereket az ellenzék oltásellenességéről – jelentette be Hollik István.

A Fidesz kommunikációs igazgatója az erről szóló videójában azt mondta, hogy az ellenzéki pártok és a "baloldali portálok" töretlenül folytatják a vakcinaellenes kapmányukat, azzal a különbséggel, hogy a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz, elbizonytalanító megszólalások.

Szerinte ennek jele, hogy az ellenzék továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát.

Az ellenzéki pártok február elsejére kezdeményeztek egy országgyűlési ülést, amelyen viszont csak egy olyan külön szakbizottság felállítását szerették volna elérni, amely a Kínából érkező Sinopharm-vakcina beszerzését és engedélyeztetését vizsgálta volna. Az ülésen azonban a Fidesz–KDNP-frakció képviselői nem jelentek meg, így az a napirend előtti felszólalások után határozatképtelenség miatt félbeszakadt.

Az ellenzék nemrég még egy közös, oltásra buzdító kampányt is elindított.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fekő Ádám Itthon

Vadai Ágnes: Ha oltásellenesek lennénk, vigyázzba állnánk ennek a bénázásnak

Összeült kedd délután az Országgyűlés, ahol a napirend előtti felszólalások két részre szakadtak: az ellenzék szidta a kormány víruskezelését, a kormánypárt pedig szidta az ellenzéket, amiért változtatja a véleményét. Rétvári Bence azt kérte, ne a híreket olvassák az ellenzéki képviselők, hanem a kommenteket alattuk.