szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A mikro,- kis- és középvállalkozások, valamint a vállalkozást indítani szándékozók részére indult hétfőtől ingyenes szaktanácsadás a Közép-dunántúli régióban

A Társadalmi Megújulás Operatív Programja (TÁMOP) keretében, az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásában megvalósult Vállalkozz okosan elnevezésű szolgáltatáscsomagban gazdasági,- adó-és társadalombiztosítási tanácsadást vehetnek igénybe a már működő vállalkozások, illetve a vállalkozást alapítani szándékozó álláskeresők - tette hozzá Pákozdi Szabolcs. A tanácsadást a régió négy nagyvárosában Székesfehérváron, Dunaújvárosban, Tatabányán és Veszprémben  lehet igénybe venni.

 A program keretében a vállalkozók egyebek között tájékozódhatnak az őket érintő, aktuális pályázatokról, a vállalkozásokkal kapcsolatos aktuális jogszabályokról, s azok változásáról, továbbá segítséget kaphatnak a pénzügyi, üzleti tervük elkészítéséhez. A jövendő vállalkozók pedig a cégalapítással, a vállalkozás indításával kapcsolatos tennivalókról kérhetik ki a szolgáltatást nyújtó régiós tanácsadó véleményét. A szolgáltatáscsomag az év második felében munkajogi, cégjogi tanácsadással bővül, a harmadik negyedévben pedig az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapjához kapcsolódva egy internetes portál is indul. A becslések szerint várhatóan 4-5 ezer vállalkozás veszi majd igénybe az ingyenes szolgáltatást.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
"Demeter mindig is ezt a nyelvet beszélte, csak nem kapott ekkora nyilvánosságot"

"Demeter mindig is ezt a nyelvet beszélte, csak nem kapott ekkora nyilvánosságot"

Egy péniszszobor eltűnése miatt nyomoz a német rendőrség

Egy péniszszobor eltűnése miatt nyomoz a német rendőrség

Mozgó matricákkal és személyre szabható hátterekkel bővült a WhatsApp

Mozgó matricákkal és személyre szabható hátterekkel bővült a WhatsApp