szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

Egy évvel korábban az olajtársaság 4,55 milliárd dolláros profitot ért el, a Bloomberg elemzői konszenzusa nyolc...

Egy évvel korábban az olajtársaság 4,55 milliárd dolláros profitot ért el, a Bloomberg elemzői konszenzusa nyolc centtel haladta meg a tényleges EPS-t.

A profitnövekedés döntően az olajár emelkedésének köszönhető: az átlagos hordónkénti ár az első negyedévben 79 dollár volt, ez 82 százalékkal haladja meg a 2009. január-márciusi időszakbelit.

Az Exxon Mobil az idén 28 milliárd dollárnyi befektetéssel kívánja bővíteni a termelést, illetve javítani a nyereségességet.

Riválisok

A két legnagyobb európai olajtársaság, a Royal Dutch Shell és a BP már közzétette első negyedéves gyorsjelentését. A második számú egyesült államokbeli olajcég, a Chevron pénteken számol be eredményeiről.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Méltósággal, de simán kikapott a Fradi Barcelonában

Méltósággal, de simán kikapott a Fradi Barcelonában

Elmondták a tudósok, hogyan kellene kinéznie egy gyerek napirendjének

Elmondták a tudósok, hogyan kellene kinéznie egy gyerek napirendjének

Ne nézzük levegőnek a levegőt!

Ne nézzük levegőnek a levegőt!