szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 9. osztályos Madison Robinson saját ötletének köszönhetően valószínűleg nem nagyon kell majd hajtania magát felnőttkorában, hogy legyen mit a tejbe aprítania. Annyi pénzt már most összegyűjtött, hogy a főiskolás éveit nyugodt szívvel tudja majd finanszírozni. A flip flop után Fish Flopnak keresztelt lábbelit gyerekek számára gyártják, a benne található LED-lámpák őket hozzák leginkább izgalomba. A lábbeli iránt hatalmas az érdeklődés.

A 9. osztályos Madison Robinson saját ötletének köszönhetően valószínűleg nem nagyon kell majd hajtania magát felnőttkorában, hogy legyen mit a tejbe aprítania. Annyi pénzt már most összegyűjtött, hogy a főiskolás éveit nyugodt szívvel tudja majd finanszírozni – írja a divany.hu.

A flip flop után Fish Flopnak keresztelt lábbelit gyerekek számára gyártják, a benne található LED-lámpák őket hozzák leginkább izgalomba. A lábbeli iránt hatalmas az érdeklődés. A kislány nyolcéves korában állt elő az ötlettel és az édesapja, illetve barátaik segítségével sikerült is annyi pénzt összegyűjtenie, hogy belevághatott álmai megvalósításába. Azóta pedig komoly mennyiséget sikerült értékesíteni: a két évvel ezelőtti indulás óta 60 ezer párat adtak el a papucsból. A lábbelik 25 dollárba, azaz 5700 forintba kerülnek és olyan boltok is felvették a kínálatukba, mint a Nordstrom vagy a Macy's.

A strandpapucsok iránt egyre nagyobb a kereslet, a Macy's például felkérte, tervezzen egy kollekciót nőknek is. Minden párhoz jár egy fotó Robinsonról és egy kis ismertető brosúra arról, hogy hogyan is született meg ez az ötlet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az állat mindig riasztó sikolyt hallat, csak az ember kiált örömében

Az állat mindig riasztó sikolyt hallat, csak az ember kiált örömében

A Huawei is kihagyja telefonja mellől a töltőt, de más okból, mint az Apple

A Huawei is kihagyja telefonja mellől a töltőt, de más okból, mint az Apple

Kásler: Járványellenes nemzeti programot kell kidolgozni

Kásler: Járványellenes nemzeti programot kell kidolgozni