Czeglédi Fanni Élet+Stílus

Milliomos lett, majd remete: "Nekem nincs út visszafelé"

Korábban sikeres vállalkozó volt, öltönyös-nyakkendős fajta. Aztán elege lett mindenből, fogta a millióit és lelépett. Idővel viszont a vidéken kitalált ötletei és a házasságai is dugába dőltek. Azóta házakat épít - bár azok néha megdőlnek - , és soha nem gondol arra, hogy visszatérjen régi életéhez. Lakatos Gézánál jártunk.

MTI Gazdaság

Agyonverték az aranyinges milliomost

Agyonverték azt az indiai milliomost, aki korábban aranyinget csináltatott magának és ezzel világszerte bekerült a hírekbe. A rendőrség szerint tucatnyian támadtak rá csütörtök este egy indiai városban, és kövekkel, karókkal ütötték.

Torontáli Zoltán Gazdaság

Milliomosok, pedig nem csinálnak semmit, csak esznek

Tudja, mi az a mukbang? És azt, hogy mit csinál a legtöbbet kereső Youtube-sztár? Az internetkorszakban egészen hétköznapi emberek is milliomosok lehetnek pusztán abból, hogy jóízűen esznek, kommentálják a saját videojátékozásukat, vagy egyszerűen gyerekjátékokat csomagolnak ki és mutatnak be. A tévés celebek napjai meg vannak számlálva, a fiatalok egészen másra buknak. Ismerje meg a közeljövő igazi médiasztárjait.

MTI Gazdaság

Robbanásszerűen nőtt tavaly a milliomosok száma

2013-ban már 16,3 millióan voltak a dollármilliomosok, 2012-ben számuk még 12,7 millió volt - mutatta ki a Boston Consulting. Összesített vagyonuk 152 ezer milliárd dollár. Az USA-ban él a tehetős csapat csaknem fele, utána Kína, majd Japán következik. A lakosság arányában Katarban él a legtöbb milliomos.

hvg.hu Gazdaság

Ahol majdnem minden ötödik ember dollármilliomos

A Boston Consulting Group tanulmánya szerint tavaly 2,6 millióval több lett a világon a dollármilliomos háztartás. A dollármilliomos háztartások mindeközben a világ háztartásainak 1,1 százalékát adják. Van olyan ország, ahol majdnem minden ötödik háztartás dollármilliomos. A trend azt mutatja, hogy a gazdagabbak csak még gazdagabbak lesznek.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk