szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár az amerikai pénzintézet két hete bejelentette távozási szándékát a magyar lakossági piacról, az utóbbi napokban két újabb hitelajánlattal támadja az embereket.

Az elmúlt egy hét során másodszor landolt az e-mail postaládánkban a Citibank Személyi Hitel propagandaanyaga. A bank október 14-én bejelentette távozási szándékát a magyar lakossági piacról. A bank idén már elkezdte felmondani bankszámlaszerződéseit, a korábban az Év Számlacsomagja díjat is elnyerő, kedvező konstrukció helyett már borsosabb árú opciókat kínált.

Akkor most mi is van? Adódhat a feltételezés.

“Munkáltatói igazolás nélkül vásárolna vagy rendezné adósságait? Nálunk megteheti! Éljen a nagyszerű lehetőséggel, valósítsa meg terveit vagy rendezze adósságait, 800 ezer forint kölcsönösszegig könnyített dokumentációt ajánlunk.”

A felhívásban két hitellehetőséggel támad a bank. Mindkét konstrukciót kezes, ingatlanfedezet és 800 ezer forintig munkáltatói igazolás nélkül igénybe lehet venni, s a hitelösszeg mindkét konstrukcióban 400 ezer és 6 millió forint közötti lehet.

A “kiugróan alacsony fix kamattal” – 13,99 százalékkal és 15,4-26,4 százalékos thm-mel és természetesen a megfelelő apróbetűs kiegészítéssel – hirdeti a legújabb személyi hitel konstrukciót. Az Adósságrendező Citibank Személyi Hitelt pedig “rendkívül barátságos, akár 15,09 százalékos kamattal" promotálja a távozóban lévő bank.

Bár a bank 2015 végéig szeretné elhagyni a magyar piacot, a szóban forgó kiugró és barátságos kamatok 72 hónapos futamidőre érhetők el a felhívás szerint.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
217 újabb áldozata van a járványnak

217 újabb áldozata van a járványnak

Felfüggesztett börtönt kapott a fideszes Koncz Ferenc balesetének okozója

Felfüggesztett börtönt kapott a fideszes Koncz Ferenc balesetének okozója

Emlékszik a Flappy Birdre? Becsempészték az Apple gépeire

Emlékszik a Flappy Birdre? Becsempészték az Apple gépeire