Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mi kell ahhoz, hogy valaki azt mondhassa, „maximálisan elégedett vagyok az életemmel”? Sárközi Ákos, a Borkonyha Michelin-csillagos séfje mesélt a hvg.hu-nak mérföldkövekről, mélypontokról.

Sárközi Ákos szerint a vezető szempontjából két kritikus pont van: az egyik az, hogy milyen csapatot tud összerakni, a másik pedig a család, illetve az otthonról jövő támogatás. És még valami: a tapasztalat. Az építkezés tapasztalata, annak megismerése, milyen az, amikor a sárból kell kimászni, és annak is, amikor már azt kell pontosan tudnod, mire használod az embereidet, hogy a legtöbbet érd el velük.


Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!