szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Anna and the Barbies is megérezte a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat, a tartalékait éli fel a zenekar.

Attól tartok, hogy a jövőben már csak hobbiszinten fogunk zenélni – mondta Pásztor Anna a Spirit FM-ben.

Az Anna and the Barbies énekese a rádióműsorban elárulta, hogy a zenekar tagjainak csaknem fele elment pizzafutárnak, klímaszerelőnek, felélik tartalékaikat.

A Fonogram-díjas énekesnő elmondta, hogy a zenekar dobosa azt az összeget éli fel, amit egy kis faház építésére tett félre. Szerinte egy féléves leállás sok zenekar végét jelentheti.

Pásztor Anna elárulta, hogy a koronavírus megjelenésekor ő is „be volt rezelve”, és betartott minden lehetséges óvintézkedést.

Vannak olyan törvények, amiket egyszerűen nem tudok felfogni – fakadt ki az énekesnő, aki szerint igazságtalan, hogy nem rendezhetnek koncerteket, miközben például futballmérkőzések lehetnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A színművészeti hallgatói önkormányzata nem fogadja el Vidnyánszkyékat

A színművészeti hallgatói önkormányzata nem fogadja el Vidnyánszkyékat

Koronavírus: kilenccel emelkedett az igazolt fertőzöttek száma, nincs újabb elhunyt

Koronavírus: kilenccel emelkedett az igazolt fertőzöttek száma, nincs újabb elhunyt

TGM: A Vidnyánszky-ügy

TGM: A Vidnyánszky-ügy