Két forró fesztivállal zárták a nyarat a Balatonnál – képek a varázslatról

Két forró fesztivállal zárták a nyarat a Balatonnál – képek a varázslatról

Utolsó frissítés:

Szerző:

Tetszett a cikk?

Dupla fesztivállal szórakoztatták a közönséget Zamárdiban: az idén ötödik alkalommal megrendezett Strand Fesztivál augusztus 23. és 26. között várta a látogatókat, vele szemben ugyanebben az időben a B.My.Lake fesztivál zajlott. Utóbbi Balatonvilágosról költözött Zamárdiba, kellemes környezetet biztosítva az elektronikus zenét kedvelőknek. Péntek este tizenegy órától másnap reggel nyolcig igyekeztük feldolgozni a történteket.

A két fesztivál kapujának egyikén belépve a Strandra jutunk: barátságos fiatalok, kellemes zene, a mulatságban megfáradt emberek tömkelege időzik a parton és pultok előtt.
©
A jobb kilátás érdekében
©
Csocsó, babzsákok, sör, fények - minden, ami kell
©
©
Icona Pop szó szerint is megérintette a közönséget
©
Elég sokan voltak
©
A másik kapun belépve egészen máshová érkezünk: az örök napsütés szigetére, a B.My.Lake Fesztiválra vezet az út. Testünket most hagyjuk pihenni.
©
Vegyük fel napszemüvegünket, védekezzünk a folyamatos fényhatás ellen. Koncentráljunk lábainkra, karunkat hagyjuk ernyedten. Lassan megérkezünk az első szintre.
©
Lassan kezdjünk lépegetni, fejünkkel kényelmesen bólogassunk, lüktessünk együtt a felcsendülő muzsikával, élvezzük a Sven Väth kezei által elhelyezett lemezek váltakozását.
©
Örömünket és boldogságunkat ne tartsuk magunkban, bátran oldódjunk fel, hisz a körülöttünk lévők is ezt teszik.
©
Készüljünk fel a varázslat utáni élményekre, Solomun zenei összeállításának segítségével eljuthatunk a második szintre.
©
Most hívjuk segítségül a mellettünk állókat. Fogjuk meg egymás kezét, tekintetünket szegezzük a fények felé.
©
Kedvencünket köszönthetjük, vagy akár ösztönözhetjük is...
©
... a varázslatra.
©
A hajnali zárás után mulassunk együtt az est résztvevőivel. Tánccal fejezzük ki gondolatainkat, beszéljük át az este élményeit. Ha véletlenül beugrana az Emergency House klasszikusa (''Dübörög a lábunktól a föld / Dübörög a hangunktól a ház / Agyadat ritmus rázza fel / Szíveden úrrá lesz a láz''), az nem csupán a véletlen műve: elértünk a harmadik szintre.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!

Hozzászólások