szerző:
hvg.hu

Fél lábára sikerült csak felhúznia a nadrágot annak a kislánynak, aki a rendőrséget hívta ki a vészhelyzethez.

Egy kétéves dél-karolinai kislány a rendőrségtől kért segítséget a felöltözéshez szerdán – írja a helyi tévécsatorna beszámolója alapján az Independent.

A Greenville megyei rendőrséghez futott be a segélyhívás a kislánytól szerdán, majd miután a kislány nem mondott semmi érthetőt, az egyik seriffhelyettes a biztonság kedvéért azért kiment a "helyszínre". 

A kislány családja nem tudott a segélyhívásról, pedig a nagypapa vigyázott rá éppen, ő is nyitott ajtót csodálkozva a rendőröknek. A kétéves kislány ekkor fél lábán egy nadrággal kiszaladt hozzá, azt mondta, nem tudja, hogyan kell rendesen felvenni, ezért a rendőrnő felhúzta a nadrágot a másik lábára is, megkötötte a cipőfűzőjét, majd amikor a kislány azt kérte, hogy vegye fel és ölelgese meg, akkor ezt is teljesítette.

A kislány édesanyja dolgozni volt, ezért csak később tudta meg a történteket, de az esetről részletesen beszámoló helyi tévécsatornának elmondta, megtanította a kislányt mobiltelefont használni és azt is megmondta neki, hogy "vészhelyzet" esetén a 911-et kell hívni. Azt viszont már nem pontosította, hogy mi az a vészhelyzet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!