szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Betömte az Apple azt a biztonsági rést, amely lehetővé tette az iTunes Music Store-felvételek másolásvédelmének kiiktatását.

A PyMusicque szoftvert három független programozó alkotta meg, s a múlt héten jelent meg a világhálón. Az alkalmazás felhasználói a másolásvédelem kikerülésével egy hátsó kapun át jutottak az iTunes online zenei áruház kínálatához. Az alkotók közt van az a norvég Jon Johensen is, aki 1999-ben megalkotta az első DVD-másoló szoftvert, mely képes volt a gyári másolásvédelem kiiktatására.

Az Apple figyelmeztette felhasználóit a letöltő szoftver frissítésére. A közlemény arra is kitér, hogy ezen túl csak a 4,7-es iTunes verzióval lehet majd az áruház kínálatából letölteni - írja a silicon.com.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meixner Zoltán (hvg.hu) Tech

Az Apple új termékekkel árasztja el a piacot

Az Apple Computer termékei legendás megbízhatóságukról, jó funkcionalitásukról és a minőségi imázsnak megfelelő magas árukról voltak ismertek a piacon. E termékpolitikát meglehetősen sok bírálat érte az elmúlt évtizedben. Azok a potenciális felhasználók ugyanis, akik megvették az Apple üzenetét, nem mindig voltak képesek megvásárolni az igen drága eszközöket, amelyek zömét az utóbbi években a piac kifejezetten a luxuskategóriába sorolta.

hvg.hu Média

Apple

A cég alma-logójának kiválasztási körülményeihez számos hiedelem fűződik, így például az, hogy az alapító Steve Jobs...

Ezüst Medvét nyert Nagy Dénes háborús filmje a Berlinálén

Ezüst Medvét nyert Nagy Dénes háborús filmje a Berlinálén

Hétfőtől a közműszolgáltatóknál is szünetel a személyes ügyintézés

Hétfőtől a közműszolgáltatóknál is szünetel a személyes ügyintézés

Véradások maradnak el a lezárások miatt, alig találnak már donort

Véradások maradnak el a lezárások miatt, alig találnak már donort