szerző:
euractiv.hu
Tetszett a cikk?

A különböző kategóriák egyikében magyar cég lett a Microsoft legjobb partnere ebben az évben. A világcég Bostonban tartott partnerkonferenciáján Schvarcz Zoltán, a XAPT Hungary Kft. ügyvezető igazgatója vehette át a „Microsoft Dynamics AX Excellence Partner of the Year 2006” elismerést. Növeli a kitüntetés értékét, hogy 10 kategórában osztottak ki díjat, s a magyar cég az egyetlen kitüntetett, amely nem az amerikai kontinensről származik. A partnereket 350 tagú zsűri értékelte.

A Microsoft díja olyan partnereket jutalmaz, amelyek példaértékű megoldásokat valósítottak meg ügyfeleik számára Microsoft-alapokon, a technológia kimagasló szintű alkalmazásával, kreativitással, kiváló minőségben és nagy megbízhatósággal.

A kitüntetésen kívül az XAPT bekerült az úgynevezett „President Clubba”, amelyhez azon Microsoft Business Solutions-partnerek tartoznak, akik a Microsoft licenc-árbevételi ranglistáján a legjobb 5 százalékban vannak.

Az XAPT Hungary Kft. integrált vállalatirányítási rendszereket alakít ki közepes és nagyvállalatok számára, elsősorban a média területén és a szolgáltatási ágazatban. Tavalyi árbevétele 762 millió forint volt, az idei terv egymilliárd. Jelenleg 58 dolgozót foglalkoztatnak Magyarországon, de a Dynamics AX és NAV rendszerek iránti növekvő igény miatt a szakembergárda szinte napról napra növekszik. A cég az idén leányvállalatot alapított Kanadában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

A Microsoft felvásárolná az eBayt

A redmondi óriás környékéről származó híresztelések szerint a Microsoft szemet vetett az online aukciós házra. A New York Post múlt heti riportjában már megemlítette, hogy Bill Gates cége előzetes megbeszéléseket folytatott az eBay képviselőivel, arról, hogy felvásárolná a weboldal üzemeltetőjét, s a szolgáltatást beolvasztaná az MSN-birodalomba.

Gazdaság

Súlyos büntetés várhat a Microsoftra

Az Európai Bizottság, később meghatározandó ideig, napi 2 millió eurós bírsággal sújthatja a világ legnagyobb számítógépprogram-gyártóját, az amerikai Microsoftot, mert nem hajtotta végre az EU 2004-es figyelmeztetését, hogy jobban ossza meg a piacon csaknem egyeduralkodó Windows-kezelőrendszer műszaki adatait a konkurenciával.

hvg.hu Tech

Előfizetéses PC-t dobna piacra a Microsoft

A Microsoft bejelentette, hogy az iparágban elsőként használatarányosan fizetendő PC-vásárlási megoldásokat támogat, melyek a FlexGo technológiájára épülnek.

hvg.hu Tech

A Microsoft kiadja a Pacmant az új Xbox játékkonzolhoz

A redmondi óriás emellett a nyolcvanas évek további slágerjátékait is megjelenteti majd az Xbox 360 játékgéphez, mivel azt remélik, az egykori klasszikusok továbbra is a közönség rajongására tarthatnak számot.