szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Véget ért a hvg.hu második alkalommal megrendezett blogversenye, a Golden Blog. Az utolsó körben a kategóriagyőztesek közül a közönség dönthetett. Az eredmények ismeretében a hvg.hu két fődíjat is kiosztott.

„Az egyik játékos e-mailben szólította fel ügyfeleit a szavazásra. Nem a győztesnek járó notebookra vágyik – ezt a szavazók által kijelölt alapítványnak kívánja adni – hanem láthatóan maga a győzelem, a nyerés technikája izgatja. Összeegyeztethető ez a 'fair play' elveivel? Az ilyen módon kivívott győzelem persze nem a versenyben indított blog erényeit, hanem a versenyző manipulációs képességét, végső soron szakmai rátermettségét bizonyítja. Azt hiszem, a Golden Blog szervezőinek jövőre alaposan át kell gondolniuk a versenyszabályokat!” – hívta fel figyelmünket médiabloggerünk, egyben a Golden Blog zsűritagjának bejegyzése egy versenyünk több indulója által is furcsállott jelenségre.

És valóban. Ilyen mértékű és intenzitású kampányolásra a Golden Blog 2006 kiírásakor nem számítottunk, így ezzel kapcsolatban a versenykiírásban nem is tettünk kikötéseket. Utólag pedig nem tartanánk ildomosnak módosítani, ezért úgy döntöttünk, idén két fődíjat osztunk ki.

A versenyünket marketinges versenyként (is) felfogó, egy hét alatt 1274 szavazatot begyűjtő Marketing Commando kapja a Golden Blog 2006 üzleti fődíját, és az ezzel együtt járó, a Panda Software Hungary által felajánlott, ASUS A3HF-5A012H típusú notebookot.

A közönségszavazáson 937 voksot begyűjtő, és ezzel második helyre került Sorozataddiktok bloggereinek pedig szeretnénk felajánlani a Golden Blog civil blog fődíját, és az ezzel járó 3 napos pihenést a Best Western Janus Atrium Hotelben****.

Gratulálunk nyerteseinknek, akikkel a tervek szerint a közeljövőben interjúkat is olvashatnak oldalunkon. Addig is, aki még nem böngészte volna át: íme kategóriagyőzteseink és helyezettjeink listája. Az augusztus végi eredményhirdetésről és buliról levélben és az oldalon is tájékoztatjuk a versenyben indult bloggereket.

A zsűritagok mondták a győztesekről (Oldaltörés)

„Wolf Gábornak mindenről csak az jut az eszébe. (A marketing.) Szakmailag kiváló, csupán azért soroltam hátrébb, mert szinte teljesen kívül marad a blogoszférán.” (Pollner az MC-ről)

„Könnyed, nyers stílusban írnak egy olyan világról, amit sokáig a bulvárperiodikák saját gyermekének hittünk. Pedig a sorozatfüggők valódi szavazóbázist alkotnak. Nagy szerencse, hogy nem csak az itthon futó sitcomokra koncentrál, ugyanakkor méltatlanul alulreprezentáltak a latin-amerikai sorozatok. Ezzel együtt jó eligazodási pontot nyújt ez a blog, ha függőségünkhöz szeretnénk sorozatot választani. (Hírbehozó a Sorozataddiktokról)

„A sorozatfüggők blogja éppen időben született. Azért szavaztam rá, mert a szórakoztatóipar azon területére vezet be, amelynek itthon még csak alakulgat a kultúrája. (Jó, tudom, volt a Szomszédok. De nem.) Belsős infók, boszorkánykonyha és mit nézünk majd két év múlva”. (Kiricsi Gábor a Sorozataddiktokról)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Golden Blog

A Golden Blog 2006 győzteseinek listája

A közönség és a zsűri döntött, íme a Golden Blog idei kategóriagyőztesei. Az olvasók szava döntő volt, a közönségszavazatok ígért súlyozásának köszönhetően szinte majdnem mindegyik kategóriában azok nyertek, akiket a szavazataikat leadó olvasók is a legjobbnak tartottak.

394 lóerő és zöld rendszám: Magyarországon az új hibrid 5-ös BMW

394 lóerő és zöld rendszám: Magyarországon az új hibrid 5-ös BMW

A Barcelona könnyedén nyert a Fradi ellen Budapesten is

A Barcelona könnyedén nyert a Fradi ellen Budapesten is

A feladat egyetlen darab űrszemét lehozása, 30 milliárdot fizet ki érte az Európai Űrügynökség

A feladat egyetlen darab űrszemét lehozása, 30 milliárdot fizet ki érte az Európai Űrügynökség