szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A GMailThis nem más, mint egy script, amit akármelyik böngészőprogram kedvencei...

A GMailThis nem más, mint egy script, amit akármelyik böngészőprogram kedvencei közé illeszthetünk. A legkényelmesebb megoldás, ha a kedvenceket tartalmazó sávra (bookmark bar) húzzuk, mert így csak egyetlen kattintásra lesz szükség a használatához. A script több helyen is elérhető, például a következő címen: http://contrapants.org/blog/2005/07/gmailthis.html Ha sikerült áthúzni a hivatkozást a böngésző kedvenceinket tartalmazó sávjára, már nincs is más teendőnk.

Amikor ezután egy olyan oldalt találunk, amelynek a linkjét szívesen elküldenénk valakinek, csak rá kell kattintani a GMailThis-re. Egy felugró ablakban meg fog jelenni a GMail levélküldő oldala, a levél tárgy sorában az adott weboldal neve, a törzsben pedig a hozzátartozó link. Nekünk már csak a címzetteket kell megadni, illetve további megjegyzéseket is írhatunk a szövegrészbe.

Reméljük sokan küldik el ismerőseiknek a Techline-on talált érdekességeket is:-)

Arra is van lehetőség, hogy ne az oldal linkjét, hanem egy adott szövegrészt küldjünk a levélben. Ha a GMailThis meghívása előtt kijelöltünk az oldalon egy szövegrészt, akkor ezt a levél törzsébe fogja másolni a script, így a címzettnek nem is kell elindítani a böngészőt ahhoz, hogy elolvashassa azt a weboldalrészletet, amiről mi úgy véltük, hogy bizonyára érdekelni fogja.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Keményebben kellene fellépni Moszkva ellen a lengyel elnök szerint

Keményebben kellene fellépni Moszkva ellen a lengyel elnök szerint

Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Fél évszázados melegrekord dőlt meg pénteken

Ez történt: Megszólalt Duda Ernő virológus a kínai vakcináról

Ez történt: Megszólalt Duda Ernő virológus a kínai vakcináról