szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kiterjeszti a sportműsoroknál gyakran nem elérhető adásrögzítési és -megállítási lehetőséget az olimpiai közvetítésekre az Invitel.

Számos sportműsor kapcsán korábban nem volt lehetőség a felvétel, a megállítás és a visszatekerés funkciók elérésére az IPTV és a digitális kábeltelevízió szolgáltatásoknál. Júliustól az Invitel – InviTV előfizetéssel rendelkező ügyfeleinek – az m1, m2, valamint ahol fogható, az m1 HD csatornákon is biztosítja mindezt az olimpiai műsorok esetén is.

A Londoni Olimpiai Játékok esetében, szintén az m1, m2 és m1 HD csatornákon a Tegnap TV-je funkciót is használhatják majd az Invitel IPTV-s előfizetői, azaz visszanézhetik a műsorok többségét, akkor is, ha nem állították be a felvételt előzetesen. A Tegnap TV-je szolgáltatás több mint 40 csatornán érhető el a cégnél.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!