szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A to-do alkalmazások egyik legjobbja, az Any.DO böngészés közben eddig csak Chrome bővítménnyel volt használható, de most már bárhonnan elérhető a tennivalók listája, ugyanis a szolgáltatás webes felülete is megjelent.

A Clear után az Any.do a legnépszerűbb to-do alkalmazás, amely kezdetekben csak ingyenes mobil appként indult (Android, iPhone), majd megjelent a Chrome böngészőben használható bővítménye is. Arra, hogy a feladatlistát bárhol elérjük, eddig kellett várni, ugyanis megjelent az Any.DO webes felülete, amelyet bármelyik böngészőből megnyithatunk, a belépés pedig e-mail cím mellett Facebook vagy Google fiókkal is megolható.

A weboldalon mindent be lehet állítani, amit mobilon. A minimalista felületen új feladatokat írhatunk be, amelyeket négy oszlopban látunk - mai, holnapi, heti vagy későbbi teendők szerint -, de mappák alapján is elrendezhetjük őket, illetve beállíthatók a mobilos értesítések időpontjai is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!