szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tíz főig ingyenes, és ha beválik, azon felül sem számít drágának az az online szolgáltatás, amellyel minden munkahelyi ügyet egyetlen oldalon intézhetünk és beszélhetünk át.

Az egymástól távol, vagy otthonról dolgozóknak különösen, de az egy irodában ülők számára is hasznos szolgáltatás lehet az Igloo, amely egy cég munkamenetét egy oldalra viszi, minden fontos információval és dokumentummal együtt. Kis cégeknek különösen érdemes kipróbálni, hiszen 10 főig ingyenes, azon felül pedig személyenként 12 dollárba kerül havonta. Ha mindenkinek tetszik, akkor ezentúl ezen az oldalon lehet intézni mindent.

©

A regisztráció után megjelenik a menüsor, amelyből jól látszik, hogy az Igloo mi mindenre jó. A blog opcióval a munkatársak között közérdekű híreket oszthatunk meg, a közös naptárral mindenki látja a fontos események dátumait, illetve megválasztható, hogy az eseményekre kiket hívunk meg. A File opcióval természetesen a dokumentumok oszthatóak meg egymással, a fórumokon egyes témákat és projekteket lehet átbeszélni chatszerűen, a mikroblog lehetőség pedig olyan, mint egy munkahelyi Facebook-csoport, amely lazább hangvételű is lehet. A Tasks menüponttal a feladatokat lehet felírni, infókkal ellátni, és megadni, hogy mely személyekhez tartozik, a Wiki-oldalon pedig minden olyan fontos információ elhelyezhető, amely bármikor jól jön a munkatársak számára.

A Spaces révén több közösséget, vagy akár több céget is bevonhatunk, a People funkcióval pedig kezelhetjük a jogosultságokat és hogy ki milyen feladatokban, projektekben vegyen részt vagy ki milyen dokumentumokhoz férhessen hozzá. Mindezt egy modern, remekül átlátható felületen kapjuk, ráadásul mobilon is kezelhető, hiszen ingyenes androidos és iPhone-os alkalmazása is van.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Huawei-telefoncsipek napjai szó szerint meg vannak számlálva

A Huawei-telefoncsipek napjai szó szerint meg vannak számlálva

Miért ne hagyjuk abba soha a kérdezést?

Miért ne hagyjuk abba soha a kérdezést?

Melyik böngésző mennyire népszerű?

Melyik böngésző mennyire népszerű?