szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

Ami korábban még meglehetősen nagy gond volt, nevezetesen a nagy méretű fájlok továbbítása, az ma már nem jelent problémát. Sőt. Mintha a fájlmegosztó szolgáltatások vetélkednének értünk.

A Minbox egy újabb ingyenes fájlmegosztó szolgáltatás, amelyben az a szép, hogy semmiféle korlátot nem állít elénk. Mindegy, hogy mekkora fájlt szeretnénk megosztani, mint ahogy az sem számít, hogy hány állománnyal tesszük ezt naponta.

©

A legjobb mégiscsak az, hogy nem csupán a feltöltés végén kapjuk meg a fájlra mutató URL-t, hanem azonnal, azaz nem kell a számítógép előtt ülve, malmozva kivárnunk, hogy végre felmenjenek a fájlok, mi azonnal küldhetjük a linket.

További kellemes ráadás, hogy meghívhatjuk kontaktjainkat valós idejű chatre, illetve kommentelhetik is a feltöltött képeket.

©

A szolgáltatás használatához szükség lesz egy ingyenes regisztrációra, ezt akár Google hozzáférésünkkel is megtehetjük. Bármikor átválthatunk a fizetős Pro verzióra, amely már olyan pluszokat kínál, mint az örökös fájltárolás (egyébként csak 2 hétig maradnak fenn az állományaink), a jelszavas védelem, a titkosítás vagy például az időzített megosztás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!