szerző:
hvg.hu

Nemcsak a RAM-ja, hanem a belső tárhelye is óriási lehet a jövő év elején érkező Samsung-csúcstelefonnak, a Galaxy S10-nek.

Egyre többet hallani arról, hogy a Samsung Galaxy S10 nem is három, hanem négyféle változatban érkezik majd. A negyedik egy abszolút csúcsmodell lehet (az árába bele sem merünk gondolni), amelynek jó pár jellemzője kiszivárgott már.

Hat kamera, 5G – szinte túl szép, hogy igaz legyen, és akkor még nem is beszéltünk a RAM-ról. Nem 6 vagy 8 GB-ot, sőt nem is 10 GB-ot kapna a legmenőbb Galaxy S10, hanem egyenesen 12 GB-ot. Ezzel valóban világelső lehet a Samsung, lévén épp hogy csak most kezdenek a piacra betörni a 10 GB RAM-mal szerelt telefonok. (Csak zárójelben: mintegy másfél éve még úgy vélte egy szakember, bőven elég 4 GB RAM egy okostelefonba, az ennél több csak parasztvakítás. Mit szólna vajon most a 12 gigabájthoz?)

S ha ez még nem volna elég, a csúcs Galaxy S10 esetében 1 TB tárhelyről is hallani, bár az egyelőre nem világos, hogy ez natívan lenne a telefonban, avagy az 512 GB belső tárhely és az 512 GB-os microSD kártya összeadásával jönne ki ez a valóban óriási memória. Ez utóbbi megoldást (512 GB + 512 GB) egyébként már láthattuk a Galaxy Note9-nél, együtt az „1 TB a zsebedben” szlogennel.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Többfelé már havazik, reggelre az egész országot hó boríthatja

Többfelé már havazik, reggelre az egész országot hó boríthatja

Így énekli apja karácsonyi dalát Sean Lennon

Így énekli apja karácsonyi dalát Sean Lennon

Gyertyafény helyett már mobilok világítják meg az arcunkat télen

Gyertyafény helyett már mobilok világítják meg az arcunkat télen

Michelle Obama még a Mikulás előtt is táncra perdült

Michelle Obama még a Mikulás előtt is táncra perdült

Botka: Szeged nemet mond a rabszolgatörvényre

Botka: Szeged nemet mond a rabszolgatörvényre

Csúnya zuhanás lett egy repülő autó teszteléséből – videó

Csúnya zuhanás lett egy repülő autó teszteléséből – videó