szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Adobe készülő web-animációs szoftvere, az Edge, ugyan még csak béta állapotban van, de bárki számára ingyen...

Az Adobe készülő web-animációs szoftvere, az Edge, ugyan még csak béta állapotban van, de bárki számára ingyen kipróbálható. A most megjelent Preview 5.1-es változat a hibajavításokon kívül számos új funkcióval is dicsekedhet: anyagunkat kiegészíthetjük olyan statikus résszel, amely a nem HTML5 kompatibilis böngészőkben jelenik meg az eredeti kompozíció helyett, továbbfejlesztették a preloader funkció lehetőségeit, új funkciókkal és eszközökkel bővült a Timeline felület, és számos kényelmi funkciót kapott a program, hogy gyorsabban haladjon a munka. Az Adobe Edge Preview 5.1 letölthető Windowsra és OS X-re egyaránt, erről a linkről >>>

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!