szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Invitel új szolgáltatás-portfólióval, digitális tévészolgáltatással és HD csatornákkal, optikai hálózatával...

Az Invitel új szolgáltatás-portfólióval, digitális tévészolgáltatással és HD csatornákkal, optikai hálózatával lefedett területein 150 Mbit/s névleges sávszélességgel és a sportesemények előtérbe helyezésével készül a nyárra, a londoni olimpiára, a labdarúgó EB-re és a Forma 1-es versenyekre. A három fő sportesemény programjait az Invitel előfizetői HD minőségben is elérhetik (az analóg tévészolgáltatással rendelkezők számára a HD adás nem lesz elérhető). Ezen felül az Invitel az egyik legszélesebb csatornaválasztékot is kínálja a sportadókból: elérhető a Sport1, Sport2, DIGI Sport, Eurosport, Eurosport2 és a Sportklub. Az Invitel már tárgyal a 3D műsorok terjesztéséről, és az egyeztetések eredményéről időben tájékoztatja előfizetőit.

 A már tavaly elindított optikai fejlesztések egyik leglátványosabb eredménye, hogy a nyár folyamán az ország még több területén lesz elérhető az akár 150 Mbit/s sebességű internet-szolgáltatás, és a cég kábelhálózattal lefedett területein hasonló szolgáltatások várhatók. Gödöllő, Vác, Szigetszentmiklós, Szeged Pápa és Veszprém egyes részein az ügyfelek már most élvezhetik a nagy sávszélességű internet nyújtotta előnyöket. Mindez azt is jelenti, hogy egyre több településen lesz hozzáférhető az Invitel televízió szolgáltatásának számos interaktív funkciója, például a megállítható, felvehető vagy visszatekerhető adás, a videotéka vagy a „tegnap TV-je”. A vállalat széttagolt szolgáltatási területeiből adódóan, a fejlesztések területenként és időben eltérően lesznek elérhetőek, de a modernizációs folyamat a jövőben is tovább folytatódik.

Az Invitel egyébként új csomagokat is bevezet, MIXER S, M, L és XL néven. A MIXER lényege, hogy egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a vállalat által kínált szolgáltatásokat, legyen szó széles televíziós csatorna választékról, rendkívül gyors internetről vagy kedvezményes telefonálásról. A MIXER csomagok fő előnye, hogy igény szerint testre szabhatók, hiszen a MIXER S csomag kivételével az alapszolgáltatásokhoz – a csomag méretétől függően – díjmentesen kiegészítőket is választhatnak az ügyfelek, pl. díjmentes belföldi vezetékes hívások, wifi funkciós eszköz, díjmentes vevőegység vagy telefonkészülék.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!