szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

Akár hiszik, akár nem, aki szembeköpte magát reaktorügyben, az Bajnai Gordon. Orbán Viktor ott se volt.

Miután tegnap körbeszaladt az országon Orbán Viktor legújabb, bravúros seggszáj-mutatványa – miszerint Oroszországgal energetikai megállapodást kötni puccs, ha más csinálja – az erre tenyésztett pártalkalmazottak megtalálták a csattanós választ. Íme a Magyar Nemzet híradása: Bajnai megint szembeköpte korábbi önmagát!

A cikket elolvasva persze a kukacoskodók esetleg fennakadhatnak azon, hogy egyrészt nem Bajnai szólalt meg, hanem Jávor Benedek, másrészt meg nem a paksi bővítés ellen, hanem azért, hogy talán ne teljes titokban kötelezzük el magunkat hetven évre és négyezermilliárd forintra. Viszont az ilyen kerékkötők már magával a kukacoskodással is puccsot követnek el a nemzet ellen!

A pártlap amúgy másik erős anyaggal is támogatja az évszázad üzletét: Stier Gábor vezércikkében ellenállhatatlan érvet sorakoztat fel a megállapodás mellett. Ez pedig nem más, mint hogy ő egyszer találkozott Putyinnal, és az orosz elnök A SZEMÉVEL CSIPPENTVE annyit mondott, minden rendben lesz. Kapaszkodjanak meg, a cikk így folytatódik:

"Néztem a szemébe, s láttam, hogy mindezt őszintén gondolja, s Magyarország ebből igazán nyerhet."

Stier Gábor trolléga ezen a linken találhat félmeztelen képeket szerelméről. A többieket meg emlékeztetnénk egy másik nagy csippentőre. Akkor is rendben volt minden.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Majdnem másfél év börtönt kapott a férfi, aki a nyílt utcán rugdosta élettársát Tatabányán

Majdnem másfél év börtönt kapott a férfi, aki a nyílt utcán rugdosta élettársát Tatabányán

Működik az amerikai napelem, ami az űrből küldene áramot a Földre

Működik az amerikai napelem, ami az űrből küldene áramot a Földre

Válság? Egy évtizede nem keltek el ilyen gyorsan a Pest megyei családi házak, mint most

Válság? Egy évtizede nem keltek el ilyen gyorsan a Pest megyei családi házak, mint most