Tetszett a cikk?

Megtörte a hallgatást és hétfőn cáfolta a négy nappal korábban lábra kapott híreszteléseket az a fiatal nő, akiről egy internetes hírportál azt terjesztette, hogy viszonya volt John Kerry massachusettsi szenátorral.

A 27 éves újságírónő Nairobiban korábbi munkaadója, az AP hírügynökség helyi irodájához eljuttatott közleményében cáfolta, hogy valaha is viszonya lett volna az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltségére pályázó politikusok éllovasával. A 60 éves szenátor maga már pénteken visszautasította a pletykát.Alexandra Polier vőlegényével, a Kenyában felcseperedett, izraeli Yaron Schwartzmannal leendő apósánál és anyósánál tesz látogatást a kelet-afrikai országban, ahova októberben érkezett meg. A fiatal nő közleményében azt is hangsúlyozta, hogy sose volt gyakornok John Kerrynél és nem is dolgozott nála. Akik rossz hírét költik, azok nem ismerik őt, de tudniuk kell, milyen fájdalmat okoztak neki és családjának - olvasható Alexandra Polier közleményében. z újságírónő hangsúlyozta, hogy eddig hallgatott, mert bízott abban, hogy a sajtó nem lesz vevő hamis állításokra, de mivel sokan továbbra is hazugságokkal házalnak, kénytelen volt megszólalni.A lány szülei is rövid nyilatkozatot tettek közzé, amelyben egyebek között nagyra becsülték azt a módot, ahogy Kerry szenátor az ügyet kezelte és azt is hozzátették, hogy rá kívánnak szavazni az elnökválasztáson.A híresztelést a Drudge Report internetes pletykaportál indította el csütörtökön, azt állítva, hogy a szenátornak 2001-ben viszonya volt a fiatal nővel. Alexandra Polier nevét a külföldi lapokkal ellentétben csak kevés amerikai újság nyomtatta ki. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Versenypályán tökéletesítik a Maserati 630 lóerős új közúti sportkocsiját – fotók

Versenypályán tökéletesítik a Maserati 630 lóerős új közúti sportkocsiját – fotók

Mit csináltak 350 éve egy gyilkos járvány ellen?

Mit csináltak 350 éve egy gyilkos járvány ellen?

Négynapos munkahetet és eurót is ígér a Momentum

Négynapos munkahetet és eurót is ígér a Momentum