szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor első útja nyaralásából visszatérve Milánóba vezetett, ahol kedd délután Matteo Salvini olasz belügyminiszterrel van munkamegbeszélése. Demonstrálók fogadták.

A találkozó előtt a meglehetősen elnyűttnek tűnő miniszterelnök olasz újságírók előtt a hősének nevezte Salvinit, mondván, ő az első mediterrán politikus, aki meg akarja állítani a migránsokat, s ebben Magyarország is támogatja.

A magyar kormányfőt tüntetők fogadták az északolasz nagyvárosban: a Falak nélküli Európa címmel tartott megmozduláson a helyszínen készült felvételek és az utcai kamerák képei és a helyszínen készült fotók szerint egy-kétezer ember vesz részt a Piazza San Babilán.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!