szerző:
hvg.hu

A chilei autós elnézte, hol is kellene behajtani a mélygarázsba. Aztán még rosszabbra fordult a helyzet.

Valószínűleg sok autóssal előfordult már, hogy megpróbált bekanyarodni egy mélygarázshoz, de csak akkor vette észre, hogy megterlt, és a sorompó nem fog felnyílni, amikor már ott állt előtte. Bosszantó apróság, amit könnyű benézni. Azt viszont már kevésbé értjük, az alábbi helyzetet hogyan lehetett elnézni.

A felvétel Chilében készült, amikor a sofőr egy toronyház mélygarázsába szeretett volna behajtani – meglehetősen rossz helyen, a bejárat helyett ugyanis egy lépcsőn hajtott. Meg is indult lefelé, és csak akkor jött rá, hogy valami nem stimmel, amikor már jó néhány lépcsőfokot megtett lefelé.

Ezzel még mindig nem lett volna baj, sokan a segítségére siettek, a sofőr viszont az egész helyzetet azzal fejelte meg, hogy nem húzta be a kéziféket.

A nő szerencsére nem sérült meg, az autó viszont valószínűleg javításra szorul majd.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!