hvg.hu Kult

Vége az öltönyös világnak az amerikai nagybankoknál?

A legkorszerűbb és világhódító technológiát képviselő kaliforniai szupercégek vezetői, menedzserei, legjobb műszaki szakemberei többnyire trikóban, farmerben jelennek meg a nyilvánosság előtt. A trend megállíthatatlan.

Mihalicz Csilla Élet+Stílus

Mit üzen Habony Árpád Gucci-táskája?

A félévente változó divatirányzatok, a márkák és márkautánzatok özönében bonyolult játék a külsővel kommunikálni, de aki a megfelelő dress code-ot használja, annak kezében hatalmi eszköz lehet a megjelenés.

hvg.hu Világ

Elegánsan lesöpörte az asztalról Trumpot a GQ magazin - videó

A külseje még rendbe hozható lenne ugyan, de a fejében úgysem lehet rendet tenni – üzenik a GQ magazin Facebook-oldalán közzétett videóban Donald Trumpról. A neves férfimagazin egyszerű, lényegretörő, de annál vitriolosabb kritikával illette a barnítókrémet túltoló amerikai elnököt.

hvg.hu Én és a Cégem

Lazán öltözködnek a magyarok a céges munkahelyen

A magyar munkavállalók 51 százalékánál vannak kötelezően betartandó munkahelyi öltözködési szabályok, ennek ellenére csak 9 százalékuk kap ruhapénzt munkáltatójától – derül ki a több mint 2400 internetező bevonásával készült kutatásból.

hvg.hu Itthon

Dajcstomi lebarmozta a Kaposvári Egyetem rektorát

Deutsch Tamás szerint teljesen elfogadhatatlan egy nyilvános, állami közintézményben a közízlésnek megfelelő öltözködést betiltani – így kommentálta a Fidesz európai parlamenti képviselője a Facebookon a Kaposvári Egyetemen bevezetett dress code-ot. A politikus a bejegyzése végén feltette azt a kérdést, hogy „nem lehetne ezt a rektor-barmot, mielőtt a dresszkódnál nagyobb kárt nem tesz, gyorsan leváltani?” A színészhallgatók meztelenre vetkőztek, a Fidelitas pedig sminkcsendőröket és dekoltázsbűnözőket emleget.

MTI/hvg.hu Itthon

Dress code a Kaposvári Egyetemen: tüntetést szerveznek a Facebookon

Rektori utasítás szabályozza a Kaposvári Egyetemen, hogyan kell öltözködniük a hallgatóknak és az oktatóknak. Az október elsejétől hatályos rendelkezést az intézmény ETR-honlapján tették közzé. Nem lehet strandpapucsban, rövidnadrágban megjelenni, tiltják a túlzott kozmetikázást és a kirívó kiegészítőket is.

Farkas Zsuzsa Plázs

Mi kell a magyar nőnek? Egy kis Katalin hercegnő

A London-Párizs-Milánó-Frankfurt európai divattengely továbbra sem ér el Budapestig, ám az elmúlt évekhez képest így is tekintélyes fejlődésen ment keresztül az utcai divat Magyarországon. Persze van még mit behoznunk: első lépésként például öltözzünk magabiztosabban és fejlesszük a szépérzékünket. Két szakértő megmondja, mi a baja a magyar nőknek, és hogyan csinálhatnák jobban.

hvg.hu Karrier

Hogyan öltözzön fel a munkahelyére kánikulában?

Sokszor nem adnak a cégen belül konkrét iránymutatást, hogyan is öltözzenek fel a munkavállalók a nyári hőségben, így a dolgozóknak kell rájönniük, mi az, ami még belefér - írja a Business Insider.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk