MTI Világ

Már 20 ház leégett a pusztító kaliforniai tűzvészben

Legkevesebb húsz ház leégett a dél-kaliforniai San Diego megyében egy nyugdíjasok számára létrehozott közösségben csütörtökön a tomboló erdő- és bozóttüzekben, a területi energiaellátó szerint 23 ezer háztartásban nincs áram a természeti katasztrófa miatt.

MTI / hvg.hu Gazdaság

Megvétózták a Time Warner felvásárlását célzó gigaüzletet

Az igazságügyi minisztérium versenyhatósága nem engedélyezte, hogy az AT&T telekommunikációs vállalat felvásárolja a Time Warner médiakonszernt, melynek az HBO és a CNN tévécsatorna is tagja. Az üzlet elutasítását a fogyasztók érdekeinek sérülésével indokolják, a háttérben azonban felsejlik Trump alakja is.

hvg.hu Világ

Hét percig lövöldözött a templomban a texasi ámokfutó

Az ámokfutó Devin Kelley csaknem 450 lövést adott le a dél-texasi Sutherland Springs baptista templomban, amikor vasárnap az istentisztelet közben elkövette a 26 halálos áldozatot és húsz sebesültet követelő mészárlást.

hvg.hu Világ

Maradhatnak a transzneműek az amerikai hadseregben

A washingtoni szövetségi bíróság nem engedélyezte, hogy hatályos legyen Donald Trump amerikai elnök iránymutatása, amellyel kitiltották volna a hadsereg kötelékéből a transzneműeket.

hvg.hu Világ

Trump visszaszólt kampányfőnöke megvádolása után

Az amerikai elnök volt kampányfőnöke, Paul Manafort és annak korábbi üzlettársa, Rick Gates ellen emeltek vádat, pénzmosással és adócsalással gyanúsítják őket. Közben kiderült, egy másik Trump-tanácsadó hazudott az FBI-nak.

Tóth Sándor Élet+Stílus

A KGB minden vitt

Egetverő csinnadratta helyben kijárt a világ legveszélytelenebb KGB formációjának, amelyik jövőre az amcsikat veszi célba.

1 2 3 4 5 6 7
43

A címlapról ajánljuk