Gazdaság

Ezért tepernek jobban az amerikaiak a munkahelyükön, mint az európaiak

Ennek járt utána három közgazdász. A hetvenes években még nem volt jelentős különbség Amerika és Európa között, most viszont igen. Míg Itáliában egy munkavállaló átlagosan alig 18 órát dolgozik egy héten, addig az Egyesült Államokban több mint 25-öt. Magyarországon valamivel több, mint 20-at.

hvg.hu Világ

A punci-gate után sorban dőlnek ki befolyásos támogatói Trump mögül

A választáson mindig aktívabb nőket idegenítette el magától Donald Trump, miután kiszivárogtattak róla egy 2005-ös hangfelvételt, amelyen igazi tahó módjára nyilatkozik a nőkről. A botrányjelölt mögül sorra kihátrálnak republikánus támogatói is, hiszen jelöltjük magatartása már kongresszusi többségüket is veszélyezteti - írja a HVG e heti elemzésében.

hvg.hu Gazdaság

A világ vezető hatalmában félmillió házban nincs meleg víz és WC

Flint városában, Michigan államban olyan régiek a vízvezetékcsövek, hogy a polgárok ólomtartalmú vizet isznak. Erre felfigyeltek, hiszen választási kampány van, amikor a szegények szavazata is számít. Aztán az alaposabb vizsgálat kimutatta: csaknem 500 ezer amerikai háztartásban nincs meleg víz és WC a huszonegyedik században.

hvg.hu Shake

Vajna Timi amerikai luxusfesztiválon csapatta

Vajna Timi állítólag az amerikai állampolgárságra hajt, ami miatt sokat kell az USA-ban tartózkodnia. Most jó ideje Kaliforniában van, aminek történéseiről, viszonylagos gyakorisággal tájékoztatja is az Instagram oldalának követőit.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk