hvg.hu Shake

Vajna Timi amerikai luxusfesztiválon csapatta

Vajna Timi állítólag az amerikai állampolgárságra hajt, ami miatt sokat kell az USA-ban tartózkodnia. Most jó ideje Kaliforniában van, aminek történéseiről, viszonylagos gyakorisággal tájékoztatja is az Instagram oldalának követőit.

MTI Világ

Amerikai elnökválasztás: Sanders a palesztinokra jobban odafigyelne

Izrael aránytalan erővel lépett fel Gázában 2014-ben, és ha a palesztinokkal nem bánnak méltóságteljesen, akkor nem lesz békesség a régióban – jelentette ki Bernie Sanders vermonti demokrata szenátor, Hillary Clinton vetélytársa az elnökjelöltségért folyó küzdelemben.

MTI Világ

Már a Wall Street is dolgozik Donald Trump megbuktatásán

Befolyásos republikánusok kezdtek szervezkedésbe, hogy egy ellenjelölt felállításával golyózzák ki Trumpot az elnökjelölti meccsből. Eközben a Wall Street szereplői is elszánták magukat, hogy hadba induljanak Trump ellen, például egy kétmilliárd dolláros ellenkampány beindításával.

MTI Világ

Amerikai konzervatív értelmiségiek foglaltak állást Donald Trump ellen

Washington, 2016. január 23., szombat (MTI) - Az egyik legtekintélyesebb és legbefolyásosabb amerikai konzervatív orgánumban huszonkét mértékadó értelmiségi közösen támogatta a lap szerkesztőségi állásfoglalását Donald Trump, republikánus elnökjelölt-aspiráns ellen. Ezzel kirobbant a nyílt vita a republikánusok körében a pillanatnyilag legnépszerűbb elnökjelölt-aspiráns miatt.

MTI Világ

Lövöldözés volt egy kanadai iskolában

Lövöldözés volt helyi idő szerint pénteken egy kanadai iskolában, Justin Trudeau kanadai kormányfő bejelentette: öten meghaltak, ketten pedig válságos állapotban vannak.

1 2 3 4 5 6 7
38
A címlapról ajánljuk
"Most nem Magyarországra gondolok, természetesen"

"Most nem Magyarországra gondolok, természetesen"

Magyarországon járt az izraeli külügyminisztérium prominens figurája, a korábbi nagykövet, Benny Dagan. A sokat látott diplomatát a menekültkérdés izraeli felfogásáról, az izraeli politika jobbratolódásáról, az Izrael-barát szélsőjobboldalról és Soros György megoldásairól is kérdeztük.