hvg.hu Gazdaság

A világ vezető hatalmában félmillió házban nincs meleg víz és WC

Flint városában, Michigan államban olyan régiek a vízvezetékcsövek, hogy a polgárok ólomtartalmú vizet isznak. Erre felfigyeltek, hiszen választási kampány van, amikor a szegények szavazata is számít. Aztán az alaposabb vizsgálat kimutatta: csaknem 500 ezer amerikai háztartásban nincs meleg víz és WC a huszonegyedik században.

hvg.hu Shake

Vajna Timi amerikai luxusfesztiválon csapatta

Vajna Timi állítólag az amerikai állampolgárságra hajt, ami miatt sokat kell az USA-ban tartózkodnia. Most jó ideje Kaliforniában van, aminek történéseiről, viszonylagos gyakorisággal tájékoztatja is az Instagram oldalának követőit.

MTI Világ

Amerikai elnökválasztás: Sanders a palesztinokra jobban odafigyelne

Izrael aránytalan erővel lépett fel Gázában 2014-ben, és ha a palesztinokkal nem bánnak méltóságteljesen, akkor nem lesz békesség a régióban – jelentette ki Bernie Sanders vermonti demokrata szenátor, Hillary Clinton vetélytársa az elnökjelöltségért folyó küzdelemben.

MTI Világ

Már a Wall Street is dolgozik Donald Trump megbuktatásán

Befolyásos republikánusok kezdtek szervezkedésbe, hogy egy ellenjelölt felállításával golyózzák ki Trumpot az elnökjelölti meccsből. Eközben a Wall Street szereplői is elszánták magukat, hogy hadba induljanak Trump ellen, például egy kétmilliárd dolláros ellenkampány beindításával.

1 2 3 4 5 6 7
39
A címlapról ajánljuk