Generali Biztosító

Éberségtől a biztosításig – Tippjeink a biztonságos internetezéshez

Az okostelefonok, tabletek megjelenésével nemcsak az infokommunikáció, hanem a legkülönbözőbb szolgáltatások is óriási fejlődésen mentek keresztül: ma már teljesen természetes, hogy készülékünk üveglapján néhány pöccintéssel fizetjük számláinkat, foglalunk szállást, repülőjegyet, bonyolítunk banki tranzakciókat, vagy intézzük egyéb hivatalos ügyeinket.

hvg.hu Gazdaság

Ön akkor átlagos, ha a külföldi üdülése során napi 15 ezret költ

2016 első negyedévében a magyarok 4,2 millió alkalommal utaztak külföldre, 17 százalékkal többször, mint 2015 hasonló időszakában, és 32 százalékkal többet, azaz 164 milliárd forintot költöttek utazásra. A Generali felmérése szerint Ausztriát és Szlovákiát szeretjük a legjobban.

Csikász Brigitta Itthon

Ne vegye életbiztosításnak! – Megtévesztő felhívás forog a rendőri szerveknél

Megtévesztő lehet a Rendőrökért Közbiztonsági Alapítvány ajánlata, amely egy megvásárolható klubkártyáért biztosítást ígér a rendőröknek többek között a szolgálat-ellátással összefüggésben elkövetett bűncselekményekre is. Az alapítványt a rendvédelmi szerveknél nem respektálják, és nem is működnek vele együtt. A szervezetnek több zűrös ügye volt, vezetőjével szemben pedig jelenleg is büntetőeljárás folyik az RKA gazdálkodásával kapcsolatban.

hvg.hu Gazdaság

Figyelem: Nem mindig fizet a biztosító a viharkárra

A biztosítók szerint egyre gyakoribbak a hirtelen nagy erejű viharok, amelyek sokszor járnak jégesővel és villámcsapásokkal. Kellő odafigyelés híján sokan csalódnak, ha arra számítanak, lakásbiztosításuk révén megfelelő térítést kaphatnak. Az Azénpénzem figyelmeztet.

MTI Vállalkozás

A Generali nyert, ők biztosítják a tanulókat

A Generali Biztosító nyerte az általános gyermek- és ifjúsági balesetbiztosításra kiírt állami pályázatot, így 2013-ban hozzávetőlegesen 1,6 millió gyermeknek nyújt szolgáltatást - közölte a biztosító csütörtökön az MTI-vel.

hvg.hu Itthon

"Mit tegyünk, ha kiüt a tűz a diszkóban?" - tanácsok a biztosítótól

A tömeg jelentősen megnöveli a szórakozóhelyeken történő balesetek előfordulásának esélyét, a résztvevők biztonsága mégis gyakran háttérbe szorul - közölte a Generali biztosító, amely összegyűjtötte a tragédiák leggyakoribb okait és a legfontosabb biztonsági intézkedéseket, amelyekkel elkerülhető a baleset.

MTI Gazdaság

A Generali lett a NAV biztosítója

A Generali-Providencia Biztosító nyerte el legalacsonyabb, nettó 44,8 millió forintos ajánlatával a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Központi Hivatala által a hatóság járműveinek kötelező gépjármű felelősségbiztosítására (kgfb) kiírt nyílt közbeszerzést - az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

hvg.hu Vállalkozás

Húzós cafeteria elem lesz az egészségbiztosítás

A következő hetekben hazai munkavállalók százezreinek kell meghatároznia a 2013-ra vonatkozó béren kívüli juttatási csomagját. Az előző évekhez képest újdonság, hogy 2012-től a munkáltató által kötött egészségbiztosítások díjai adó- és járulékmentessé váltak egy törvénymódosításnak köszönhetően. Ennek következményeként egyre szélesebb rétegek számára válhat elérhetővé a magas szintű magán egészségügyi ellátás Magyarországon. Egy felmérésben a megkérdezettek 70 százaléka igénybe venne szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítást.

hvg.hu Ingatlan

Nagyon sokat lehet bukni az elavult lakásbiztosításon

A lakásbiztosításoknál még mindig az ár a legfontosabb szempont, de a prémium szolgáltatásra is van igény. Az élő lakásbiztosítások mintegy 20 százaléka már nem fedi le az ingatlan valós értékét, azaz alulbiztosítást nyújt csak. Évente felül kellene vizsgálni szerződéseket, ezt azonban csak kevesen teszik meg, így elesnek egy csomó kár biztosíthatóságától.

1 2 3

A címlapról ajánljuk