Bejelentkezés  

Távozik az OTP-től Csányi helyettese

Távozik az OTP-től Csányi helyettese

Gyuris Dániel vezérigazgató-helyettes április 15-i hatállyal távozik az OTP Banktól, munkaviszonyát közös megegyezéssel megszüntetik – jelentette be a hitelintézet kedden, a BÉT honlapján.

MTI

Lecsapott az OTP Bank ukrán leányára is a Moody's

Tucatnyi ukrajnai bank, köztük a helyi OTP-érdekeltség különböző kockázati besorolásaira jelentett be zömmel negatív minősítési lépéseket szerdán Londonban a Moody's Investors Service.

MTI

Reuters: Megveheti az OTP az MKB-t

Reuters: Megveheti az OTP az MKB-t

A Reuters információi szerint az OTP egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megvásárolja a német BayernLB tulajdonában lévő MKB Bankot. A hírügynökség szerint három forrás is megerősítette értesülésüket.

hvg.hu

Magasról teszünk a pénzügyeinkre

Gyakran mondogatjuk, manapság a pénz irányítja a világot. Mégis keveset tudunk a pénzügyekről. Emiatt aztán viszonylag gyakran hozunk számunkra hátrányos döntéseket. A magyar banki ügyfelek jelentés része egyáltalán nem tájékozódik naponta pénzügyeiről, internetes bankolást alig használunk, illetve telefonos ügyintézés területén sem jobb a helyzet.

hvg.hu

Érdemes lehet földet vásárolni május 1-je után

Azoknak, akik megfelelnek az új földforgalmi törvény rendelkezéseinek, érdemes a május 1-jét követő időszakra halasztaniuk vásárlásaikat az OTP Bank elemzői szerint, mert az előírások szigorodásának hatására az árak az elmúlt három év 20-30 százalékos emelkedését követően várhatóan stabilizálódni fognak.

MTI

Csányi: növekvő osztalékra számíthatnak az OTP-részvényesek

Csányi: növekvő osztalékra számíthatnak az OTP-részvényesek

Az OTP csoport tavalyi, előző évinél kisebb nyeresége ellenére a részvényesek növekvő osztalékra számíthatnak Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója szerint.

MTI

Az OTP Bank közvetetten tulajdont szerzett a KITÉ-ben

Az OTP Bank Nyrt. pénteken arról tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy az Inga Kettő Kft.-n, az Összehangoló Kft.-n, a Stabilizáló Kft.-n és a Bank Center No. 1. Kft.-n keresztül 46,69 százalékos közvetett tulajdoni részesedéssel rendelkezik a KITE Mezőgazdasági és Szolgáltató Zrt.-ben.

MTI

"Csányi Sándor támadta meg Matyi Dezsőt" – Interjú az Alexandra vezetőjével

"Csányi Sándor támadta meg Matyi Dezsőt" – Interjú az Alexandra vezetőjével

Az érdekeltségeire fáj a foga, ezért nem hagyta, hogy megállapodást kössön az OTP Bankkal az Alexandra-cégcsoport az egyik nagy hitele átstrukturálásáról, majd megakadályozta azt is, hogy a Széchenyi Bankon keresztül részesülhessen kedvező kamatozású MNB-hitelben. Ezt állítja Csányi Sándorról, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójáról Matyi Dezső, a könyvkereskedelemben és -kiadásban, valamint borászatban is érdekelt húszmilliárdos forgalmú Alexandra-csoport vezetője. A pécsi futballklubot is működtető nagyvállalkozó igazat ad Lázár Jánosnak, aki "nem véletlenül nevezte oligarchának" Csányit. A bank nem reagál a vádakra – a banktitok feloldására vonatkozó kérdésünkre Matyi Dezső a hvg.hu-nak is kitérő választ adott.

Ukrán zavargások: zárva tartják az OTP hat bankfiókját

Az ukrán belpolitikai események és az utcai összecsapások miatt az OTP Bank Ukrajna 140 fiókjából hatot zárva tart az ügyfelek valamint a munkatársak biztonsága érdekében – közölte az OTP sajtóosztálya csütörtökön.

MTI

Az OTP nem zárja ki, hogy további bankokat vesz a horvát piacon

Az idei év legnagyobb feladata az OTP horvátországi leányvállalata számára a januárban megvásárolt Banco Popolare integrálása lesz, miközben keresi a megfelelő alkalmat és a kedvező feltételeket a következő akvizícióra.

MTI

Hat fiókot zárva tart az ukrán OTP

Az Ukrajnában leánybankkal rendelkező OTP Bank szerdán a Reuters hírügynökséggel azt közölte, hogy felkészült az ukrán fizetőeszköz, a hrivnya leértékelésére. Száznegyven fiókjukból hatot tartanak zárva a zavargások miatt.

MTI

Díjat emel az OTP

Díjat emel az OTP

Március elsejétől a legnagyobb magyar bank számlacsomagjai, kártyái és hitelkártyái is drágulnak. A törvény a hitelintézeteknek lehetővé teszi, hogy áraikat évente egyszer az infláció mértékével emeljék. A bank ugyanakkor hangsúlyozta, hogy több népszerű számla kedvezményes számlavezetési díja változatlan marad. Emellett pedig a banki díjak tovább csökkenthetők a megújított kedvezményrendszerrel.

hvg.hu

Öt kocsit nyertek egyetlen OTP-nyereménybetétkönyvvel

Már 1,2 milliú autónyeremény-betétkönyv van az országban, és volt olyan, amelyikkel már ötször nyertek, viszont összesen hétszáz darab autónyereményért sosem jelentkezett a jogos tulajdonos – derül ki a Népszabadság hétfői cikkéből.

hvg.hu

Megint adathalászok zaklatják az OTP Bank ügyfeleit

Rossz magyarsággal megfogalmazott levélben próbálnak banki adatokat kicsalni az ügyfelektől ismeretlenek az OTP Bankra hivatkozva – erre figyelmeztetett a hitelintézet szerdán. A levél hamis, és az abban található hivatkozásra kattintva az ügyfelek az OTPdirekt felületre nagyban hasonlító, de hamis, adathalász célokat szolgáló oldalra jutnak.

MTI

Bankot vesz az OTP Horvátországban

Aláírta az OTP bankcsoport az olasz Banco Popolare horvátországi leánybankjának megvásárlásáról szóló szerződést – közölte az OTP pénteken.

MTI

Érvénytelen egy OTP-s hitelszerződés a bíróság szerint

Érvénytelen egy OTP-s hitelszerződés a bíróság szerint

Érvénytelennek nyilvánított egy OTP-s devizahitel-szerződést a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszék. A bank a Kúrián fellebbez.

hvg.hu

Olasz bankot vesz az OTP Horvátországban

Az OTP megvásárolja a Banco Popolare Croatiat, amely a horvát bankpiac 0,56 százalékát birtokolja.

MTI

És akkor Józsi tankkal indul Brüsszelbe

És akkor Józsi tankkal indul Brüsszelbe

Miközben Orbán Viktor sugárzó örömmel Vlagyimir Putyin tenyerébe csapott, a baloldalon feltétel nélküli alapjövedelemről álmodoznak, Matolcsy jegybankja műkincskereskedésbe fog, és elvérezhet a pálinka-szabadságharc is. Mi jöhet még? Tippelje meg a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!

hvg.hu

100 ezer forint több mint egy ezres lesz az OTP-nél

Több akciós készpénzfelvételt is megszüntet az OTP Bank február 1-jétől. Ha nem figyelünk, már pár ezer forintért is súlyos összeget fizethetünk.

hvg.hu

Gyanús csomag az Andrássyn: CD-tisztító volt az OTP előtt

A Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között lezárta az Andrássy utat a rendőrség – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán. A BRFK közölte, az OTP egyik fiókja előtt találtak gazdátlan csomagot, amelyben végül csak CD-tisztítót találtak. Fél hét előtt nem sokkal feloldották az útzárat.

hvg.hu
12315

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X