Gyükeri Mercédesz Gazdaság

Miért utálják a techóriások annyira Trumpot?

Forrong a Szilícium-völgy a hét, muszlim többségű ország polgárainak belépését megtiltó elnöki rendelet miatt. Donald Trump eddig sem volt a kaliforniai techcégek kedvence, ám most létüket féltik.

HVG Vállalkozás

Hirtelen bűntudat? Itt a gyónás-Uber

Spanyolországban már nem kell kétségbeesnie annak a katolikusnak, akire váratlanul tör rá a bűnbánat. Ha van okostelefonja, akkor egy alkalmazás segítségével könnyedén megtalálhatja a legközelebbi papot, akinél rövid határidőn belül meggyónhatja, ami a lelkét nyomja. Legyen az halálos, esetleg hétköznapi, bocsánatos bűn, a feloldozás közel lehet.

Nagyítás

Ilyen volt 2016 Magyarországon

Mozgalmas év volt az idei. Meneteltünk pedagógusokkal Miskolcon és Budapesten, végigkövettük az Uber-elleni taxistüntetéseket, ott voltunk a Nemzeti Választási Irodában történt incidensnél. Számos cikkben foglalkoztunk a Népszabadság bezárásával, a Quaestor-botrány körülményeivel, megmutattuk a körúti robbantás helyszínét, október 23-a pofonjait. Válogatás az itthoni események képeiből.

hvg.hu Tech

Itt az Uber app eddigi legnagyobb újítása

Habár a felhasználók itthon már/még nem uberezhetnek, a világ több mint 450 városában továbbra is elérhető a szolgáltatás, ami most megújult. 2012 óta a mostani az eddigi legnagyobb frissítés az alkalmazásban.

hvg.hu Vállalkozás

Egy hónap alatt lépett az Uber helyére a Taxify

Nagyon úgy fest, hogy az Uber kiirtásával sem szabadulnak meg a budapesti taxisok a modern, internetalapú konkurenciától. Sikeresen zárta ugyanis a Taxify a szeptemberi tesztüzemet, így a jövőben tovább kívánja növelni részesedését a hazai személyszállítási piacon.

1 2 3 4 5 6 7
19
A címlapról ajánljuk