MTI Sport

Djokovic: Engem is megpróbáltak megkenni

Roger Federer szeretne neveket hallani, kik azok, akik érintettek a tenisz legfelsőbb köreibe begyűrűző bundabotrányban. Novak Djokovic azt mondta, hogy 2007-ben Oroszországban az ő stábját is megkeresték bundázási szándékkal, de az illetőt elküldték. Serena Williams nem hallott még fogadási csalásokról a teniszben.

Patyi Máté Sport

Brazil kör: U Máté szerint bunda volt

"Bundás kenyér, Bundestag, Bundásliga, Al Bundi." - U Máté most bevallja, hogy egyszer 3 ezer eurót kapott egy U21-es válogatott vereségért, aminek csúfos 8-0 lett a végeredménye. A fiatal tehetség szerint a brazil-német elődöntő is gyanús, hogy bunda volt, mivel a brazil ellenzéknek jól jöhetett a zakó, Blatter pedig úgy tűnik ért a pénzszerzéshez.

T.S. Kult

Magyarország védi a nemzetközi bundabotrány kulcsemberét

Német sajtóhír szerint fogadási csalás árnyéka vetült a lassan finiséhez érkező brazíliai foci vb-re, ezt azonban a FIFA cáfolta. A labdarúgás világát behálózó szövevényes bűntényekről és a benne érintettekről nem sokkal a rangos sportesemény előtt könyv jelent meg. A globális bundamaffia Magyarországot is érinti.

hvg.hu Sport

Megbundázhatták a vébé meccseit is

A nemzetközi bundamaffia egyik börtönben lévő vezetője előre megmondta a Kamerun–Horvátország-meccs eredményét, és a meccsen történt kiállítást is. Állítása szerint a kameruni csapat meg volt bundázva.

MTI Sport

Bundaügy: tagadta bűnösségét K. Zoltán

A vád szerint K. Zoltán és 20 társa alkalmanként és személyenként 1000-10 000 euró közti vesztegetési pénzért befolyásolta magyar labdarúgó bajnoki és ligakupa-mérkőzések eredményét 2008 és 2011 között. K. Zoltán tagadott a bundaügy első tárgyalásán.

M. László Ferenc Gazdaság

Egy ravasz üzletember kalandjai Magyarországon

Ki az a Csörgő György, aki egyszemélyben képes mozgásba hozni számos celebet, több tonna gabonát és cukrot? Aki egyszerre érdeklődik egy csodaló iránt és licitál az MTK-ra? Utánanéztünk, ki áll a fura ügyletekben utazó, a Frizbi főszerkesztőjét is csatasorba állító Russel Media mögött. Bónuszkérdés: milyen módszerekkel lehet megnevelni a "lusta" focistákat?

MTI Sport

Megkezdődött a bundabotrány pere

Megkezdődött a milliárdos nagyságrendű nemzetközi sportfogadási csalássorozat büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken szerdán.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk